ס"ט Well-known member 30 יוני (6) 2023 #1 אני זקוק למייל (אם יש כזה) של הרב משה בובליל מב"ב (קריית הרצוג) בעמח"ס דברות משה, שמחת בנים, שמחת החתן, ועוד.. תודה רבה ותז"ל.
אני זקוק למייל (אם יש כזה) של הרב משה בובליל מב"ב (קריית הרצוג) בעמח"ס דברות משה, שמחת בנים, שמחת החתן, ועוד.. תודה רבה ותז"ל.
י יש תקוה Well-known member 30 יוני (6) 2023 #2 סט אמר: אני זקוק למייל (אם יש כזה) של הרב משה בובליל מב"ב (קריית הרצוג) בעמח"ס דברות משה, שמחת בנים, שמחת החתן, ועוד.. תודה רבה ותז"ל. לחץ כדי להרחיב... ככל הידוע לי אין לו מייל...
סט אמר: אני זקוק למייל (אם יש כזה) של הרב משה בובליל מב"ב (קריית הרצוג) בעמח"ס דברות משה, שמחת בנים, שמחת החתן, ועוד.. תודה רבה ותז"ל. לחץ כדי להרחיב... ככל הידוע לי אין לו מייל...
ס"ט Well-known member 30 יוני (6) 2023 #4 יש תקוה אמר: ככל הידוע לי אין לו מייל... לחץ כדי להרחיב... יש לך קשר איתו??
א אהרן כהן Well-known member 30 יוני (6) 2023 #5 סט אמר: יצירת קשר איתו זה רק במכתבים?? לחץ כדי להרחיב... רשום בספר שלו גם טלפון:
י יש תקוה Well-known member 1 ספטמבר (9) 2023 #6 סט אמר: אני זקוק למייל (אם יש כזה) של הרב משה בובליל מב"ב (קריית הרצוג) בעמח"ס דברות משה, שמחת בנים, שמחת החתן, ועוד.. תודה רבה ותז"ל. לחץ כדי להרחיב... ss883240412@gmail.com
סט אמר: אני זקוק למייל (אם יש כזה) של הרב משה בובליל מב"ב (קריית הרצוג) בעמח"ס דברות משה, שמחת בנים, שמחת החתן, ועוד.. תודה רבה ותז"ל. לחץ כדי להרחיב... ss883240412@gmail.com