Gavriel Ohana Active member אתמול ב 23:01 #41 פשוט בתכלית הפשיטות אמר: אין לי פרטי לחץ כדי להרחיב... מה כבודו רוצה שאברר ?
ב בן יוסף Active member אתמול ב 23:03 #42 פשוט בתכלית הפשיטות אמר: אין לי פרטי לחץ כדי להרחיב... שחרית ב6:30 בבית כנסת גואל ישראל, המייסדים 28 נהריה, כמ"ש הרבפשוט וגם אנחנו זכינו להיות בתחילת הזמן [לפני חודש וחצי]אצלו ואפשר להתברך אחרי התפילה
פשוט בתכלית הפשיטות אמר: אין לי פרטי לחץ כדי להרחיב... שחרית ב6:30 בבית כנסת גואל ישראל, המייסדים 28 נהריה, כמ"ש הרבפשוט וגם אנחנו זכינו להיות בתחילת הזמן [לפני חודש וחצי]אצלו ואפשר להתברך אחרי התפילה
ב בן יוסף Active member אתמול ב 23:04 #43 יש פלאפון של גבאי אכתוב בעוד כמה דק'(הפלאפון שלי לא עלי כעת)
פ פשוט בתכלית הפשיטות New member אתמול ב 23:24 #44 Gavriel Ohana אמר: מה כבודו רוצה שאברר ? לחץ כדי להרחיב... משפחה שכולם במצב צער נפשי ואח אחד ירד מהדרך ומאושפז בגלל סמים קשים בבית חולים כבר פעם חמישית בערך, ומקובל אחד אמר לשאול את רבי דוד,
Gavriel Ohana אמר: מה כבודו רוצה שאברר ? לחץ כדי להרחיב... משפחה שכולם במצב צער נפשי ואח אחד ירד מהדרך ומאושפז בגלל סמים קשים בבית חולים כבר פעם חמישית בערך, ומקובל אחד אמר לשאול את רבי דוד,
Gavriel Ohana Active member היום בשעה 08:19 #45 פשוט בתכלית הפשיטות אמר: משפחה שכולם במצב צער נפשי ואח אחד ירד מהדרך ומאושפז בגלל סמים קשים בבית חולים כבר פעם חמישית בערך, ומקובל אחד אמר לשאול את רבי דוד, לחץ כדי להרחיב... אתם רוצים להגיע ? או להעביר לרב שמות לברכה ?
פשוט בתכלית הפשיטות אמר: משפחה שכולם במצב צער נפשי ואח אחד ירד מהדרך ומאושפז בגלל סמים קשים בבית חולים כבר פעם חמישית בערך, ומקובל אחד אמר לשאול את רבי דוד, לחץ כדי להרחיב... אתם רוצים להגיע ? או להעביר לרב שמות לברכה ?
פ פשוט בתכלית הפשיטות New member היום בשעה 10:41 #46 Gavriel Ohana אמר: אתם רוצים להגיע ? או להעביר לרב שמות לברכה ? לחץ כדי להרחיב... בדחיפות שהרב יענה מה לעשות דיני נפשות של הרבה אנשים
Gavriel Ohana אמר: אתם רוצים להגיע ? או להעביר לרב שמות לברכה ? לחץ כדי להרחיב... בדחיפות שהרב יענה מה לעשות דיני נפשות של הרבה אנשים