איך זה יכול להיות?
יצחק כהן הי"ו Well-known member 7 ספטמבר (9) 2023 #1 איך זה יכול להיות? קבצים מצורפים ה_הנחה_בתחבורה_הציבורית.jpg 520.4 KB · צפיות: 46
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 7 ספטמבר (9) 2023 #2 דבר ידוע מזה שנים. בד"כ זה יותר זול. הם לוקחים די יקר... (למרות שהמחירים עלו, אבל עדיין לא עד כדי כך).
דבר ידוע מזה שנים. בד"כ זה יותר זול. הם לוקחים די יקר... (למרות שהמחירים עלו, אבל עדיין לא עד כדי כך).
פותח הדיון פותח הדיון יצחק כהן הי"ו Well-known member 7 ספטמבר (9) 2023 #3 בנימין לוריא אמר: דבר ידוע מזה שנים. בד"כ זה יותר זול. הם לוקחים די יקר... (למרות שהמחירים עלו, אבל עדיין לא עד כדי כך). לחץ כדי להרחיב... יש עוד אנשים, אמרו לי שאם משרד התחבורה עולה על זה! הוא מבטל את זה זה נכון?
בנימין לוריא אמר: דבר ידוע מזה שנים. בד"כ זה יותר זול. הם לוקחים די יקר... (למרות שהמחירים עלו, אבל עדיין לא עד כדי כך). לחץ כדי להרחיב... יש עוד אנשים, אמרו לי שאם משרד התחבורה עולה על זה! הוא מבטל את זה זה נכון?
פותח הדיון פותח הדיון יצחק כהן הי"ו Well-known member 7 ספטמבר (9) 2023 #5 תכל'ס אמר: כתוב שם בסוף המודעה "ושארית ישראל לא יעשו עוולה" לא? לחץ כדי להרחיב... ואז...
פ פשוט Well-known member 7 ספטמבר (9) 2023 #6 ר' יצחק כהן אמר: ואז... לחץ כדי להרחיב... כנראה שהמארגנים אינם נמנים על שארית ישראל...
פותח הדיון פותח הדיון יצחק כהן הי"ו Well-known member 7 ספטמבר (9) 2023 #7 פשוט אמר: כנראה שהמארגנים אינם נמנים על שארית ישראל... לחץ כדי להרחיב... אז איך זה יכול להיות?
פותח הדיון פותח הדיון יצחק כהן הי"ו Well-known member 7 ספטמבר (9) 2023 #8 איך משרד התחבורה לא עולה על זה?
ת תכל'ס Active member 7 ספטמבר (9) 2023 #9 ר' יצחק כהן אמר: איך משרד התחבורה לא עולה על זה? לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע על הגוף שעליו אתה פרסמת, אבל הרבה פעמים זה באמת חוקי, כי משרד החינוך מכיר בכל מיני קורסים ווירטואליים דרך הטלפון, שאפשר בכלל לא להקשיב להם.
ר' יצחק כהן אמר: איך משרד התחבורה לא עולה על זה? לחץ כדי להרחיב... אני לא יודע על הגוף שעליו אתה פרסמת, אבל הרבה פעמים זה באמת חוקי, כי משרד החינוך מכיר בכל מיני קורסים ווירטואליים דרך הטלפון, שאפשר בכלל לא להקשיב להם.