אודה לו מאד
אושרי רביב Well-known member 5 יולי (7) 2023 #3 כל מחלוקות מרנן הגרע"י והגר"מ לוי זצ"ל לאחרונה נתקלתי בזה באור תורה, לת"ח שאסף את כל המחלוקות של החכמים הנ"ל ובירר הדברים בטוב טעם. forum.moreshet-maran.com
כל מחלוקות מרנן הגרע"י והגר"מ לוי זצ"ל לאחרונה נתקלתי בזה באור תורה, לת"ח שאסף את כל המחלוקות של החכמים הנ"ל ובירר הדברים בטוב טעם. forum.moreshet-maran.com
שמעון פ. Active member 5 יולי (7) 2023 #5 רק ההגנה לא נותנת לי להכנס לקובצי פידיאף שלא נשלחים אלי למייל אז אם אתה יכול תשלח למייל שאשלח לך בפרטי בבקשה תאשר
רק ההגנה לא נותנת לי להכנס לקובצי פידיאף שלא נשלחים אלי למייל אז אם אתה יכול תשלח למייל שאשלח לך בפרטי בבקשה תאשר
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 5 יולי (7) 2023 #6 שמעון פ. אמר: רק ההגנה לא נותנת לי להכנס לקובצי פידיאף שלא נשלחים אלי למייל אז אם אתה יכול תשלח למייל שאשלח לך בפרטי בבקשה תאשר לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי. אתה גם רוצה את הדפים האלו? כבר הביאו קישור לעיל להיכן שהעלו את הדפים הנ"ל.
שמעון פ. אמר: רק ההגנה לא נותנת לי להכנס לקובצי פידיאף שלא נשלחים אלי למייל אז אם אתה יכול תשלח למייל שאשלח לך בפרטי בבקשה תאשר לחץ כדי להרחיב... לא הבנתי. אתה גם רוצה את הדפים האלו? כבר הביאו קישור לעיל להיכן שהעלו את הדפים הנ"ל.
א.א Well-known member 5 יולי (7) 2023 #8 סליחה זה של הצילום מסך קבצים מצורפים אור תורה מעודכן.pdf 1.5 MB · צפיות: 9