• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מכתב דרמטי חשוב ומסעיר להנהלת הפורום שיחיו

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חושב שהעניין מוצה עד תומו.
יש כאן אחד בשם @זולדן שצריך להיות בסל המיחזור של הפורום, בן אדם משועמם המחרחר ריבו ומדון, ומגיע בכדי לקעקע את מנהיגותו של מרן רבינו שליט"א והמשכת דרכו של מרן אביר הרועים זיע"א
אינני מבין מדוע הרב @מורשת מרן דן איתו במידת רחמים מופרזת, כאשר כידוע כל כוונתו להכפיש את בית מדרשו של מרן אביר הרועים רבינו הגדול זיע"א,
אני לא מקנא בך!
כל מי שנלחם במרן רבינו זיע"א חטף מכות עצומות, נראה שאתה בדרך לשם (גם אם היה מדובר בת"ח וד"ל),
תעצור מהר לפני שיהיה מאוחר!

יש כאן אחד בשם @זולדן שצריך להיות בסל המיחזור של הפורום,
אינני מבין מדוע הרב @מורשת מרן דן איתו במידת רחמים מופרזת, כאשר כידוע כל כוונתו להכפיש את בית מדרשו של מרן אביר הרועים רבינו הגדול זיע"א,
אני לא מקנא בך!
כל מי שנלחם במרן רבינו זיע"א חטף מכות עצומות, נראה שאתה בדרך לשם (גם אם היה מדובר בת"ח וד"ל),
כשהייתי בת"ת (וגם בגן) לימדו אותי שאם ילד צוחק על ילד אחר (או מוציא לו לשון) וכד', המטרה שלו היא שהשני יתעצבן, וכשהוא מתעצבן - הראשון בא על סיפוקו.
לכן לימדו אותי שהפיתרון הוא להתעלם.
בתכל'ס, מן הסתם המטרה שלו (בהתחלה, או עכ"פ עכשיו) היא 'להוציא מהכלים' את החברים, שיתקפו אותו וכו'. (ויתכן שאחרי זה גם להשתמש במה שיכתבו נגדו ואכמ"ל).
אז בשורה התחתונה, הודעתך זו בעצם ממלאת את סיפוקו ונותנת לו את מה שהוא חיפש.
כנלענ"ד.

יש כאן אחד בשם @זולדן שצריך להיות בסל המיחזור של הפורום, בן אדם משועמם המחרחר ריבו ומדון, ומגיע בכדי לקעקע את מנהיגותו של מרן רבינו שליט"א והמשכת דרכו של מרן אביר הרועים זיע"א
אני לא מקנא בך!
לא צריך לקלל זה לא מתאים לבן תורה מקסימום תכתוב הזהרו בגחלתן וכו

כפי שכתבתי גם לאחרים שפנו בפרטי, לצערינו יש אנשים שמכפישים את הפורום בכל מיני מקומות, וטוענים את הטענות שטענו כאן. והגיע הזמן אחת ולתמיד להזים את כל השקרים, בתקווה שאנשים יעשו תשובה ויתקנו מה שעשו, ויפסיקו את הדיבה שלהם.
וגם, אנחנו אוהבים ביקורות. כאמור, בתנאי שתהיה עניינית.
התכוונתי לאותו @זולדן

@זולדן היקר,
בהתחלה טענת שאנחנו מזלזלים בגדולי ישראל, ולא איכפת לנו מכבוד של גדולים אחרים חוץ מהרב שלנו. והנה, ביקשנו ממך להביא הוכחות לדבריך, הבאת כמה דברים בודדים וקטנים, מתוך 139,518 הודעות שנכתבו בפורום בלעה"ר. וגם הם טופלו.
האם לזה ייקרא "מדיניות" של זלזול בגדולי ישראל כמו שכתבת?
אין החי מכחיש את החי.
הבט בכל הודעותיך להלן, ושווה בעצמך אם לא גרמת עוול לצוות הפורום שמוסר נפש שלא על מנת לקבל פרס, והוצאת שם רע שאין חובה למחול עליו כמו שאתה עצמך כתבת כאן.

הצג קובץ מצורף 29136
הצג קובץ מצורף 29137
הצג קובץ מצורף 29138

הצג קובץ מצורף 29139

הצג קובץ מצורף 29140
הצג קובץ מצורף 29141
הצג קובץ מצורף 29142
הצג קובץ מצורף 29143
הצג קובץ מצורף 29145
יש עוד הרבה, ובעז"ה אביא.
ובדיוק עליכם אפשר לומר,
מודים דרבנן היינו שבחייהו.
כשאתם מודים שיש תקלה,
ומסכימים לתקן.

אגב,
זו לא הטענה היחידה שהעלתי.

נערך לאחרונה:
יש פה דבר תימא למה האשכול עדיין לא נמחק או לכל הפחות ננעל וסגור לתגובות נוספות ואולי צודקים בעלי "הקונספירציה" שיש כאן מזימה מתוחכמת שרקחו אותה טובי המוחות בפורום ואותו זולדן לא היה ולא נברא והוא רק שתול מהמערכת שהציבור יראה בפירוש חי לעיני כל ישראל למה צריך מנהלים שיסננו את התוכן וכמה הדבר מוכרח
ואם צדקו דברינו נגיד כולנו להרב מורשת מרן ראינו החכמנו והעיקר הפנמנו וחאלס אפשר לסגור את השרשור

נ"ב להבא אם מישהוא יתלונן על השמטות ומחיקות תזכירו לו את תופעת "הזולדנים"

נערך לאחרונה:
יש פה דבר תימא למה האשכול עדיין לא נמחק או לכל הפחות ננעל וסגור לתגובות נוספות ואולי צודקים בעלי "הקונספירציה" שיש כאן מזימה מתוחכמת ואותו זולדן לא היה ולא נברא והוא רק שתול מהמערכת שהציבור יראה בפירוש חי לעיני כל ישראל למה צריך מנהלים שיסננו את התוכן וכמה הדבר מוכרח
ואם צדקו דברינו נגיד כולנו להרב מורשת מרן ראינו החכמנו והעיקר הפנמנו וחאלס אפשר לסגור את השרשור

אני כבר כתבתי תם ונשלם.

שלום וברכה
אני רוצה לתת את חוות דעתי כאחד שמסתכל מהצד אולי יהיה לזה תועלת
אקדים ואומר שההיכרות שלי עם הפורום נעשה לאחרונה מתוך סקרנות כאתר הפורומים היחיד שנפתח לי בנטפרי.

א. באמת ממבט ראשון מאד צרם לי שיש כאן קול וכיוון השקפתי מאד ברור ואין כ"כ מקום לדעות אחרות, אבל אחרי השירשור הנוכחי אני מאד מבין את זה, מותר שיהיה במה לקבוצה מסוימת בציבור ואין בזה שום פסול. [לא שאני ראוי לתת ציונים, אבל מנקודת המבט שלי]
ב. את זה אני יאמר בזהירות כי אני לא רוצה להישמע כמוכיח בשער, אבל לפעמים יש כאן [מנקודת מבטי] שמירה על כבוד הרבנים וכבוד התורה, ממקום קצת קטנוני בסגנון של "אבא שלי יותר גדול מאבא שלך" ואני לא בטוח שבמבחן התוצאה יש בזה תוספות כבוד לפעמים אפי' להפך, וזה חשוב כי בסוף לא מדובר כאן בקבוצה סגורה, ואין לדעת מי הם הקוראים בפורום, ואיזה הסתכלות נבנית להם על הציבור הקדוש והיקר דפה.
ג. אנחנו נוטים להתייחס לכל אדם בוויכוח כאל אחד ש"שווה את זה", ובפועל אם היינו מכירים אותו היינו מכוונים עליו בהרחמן הי"ב של ברכהמ"ז וד"ל.
ד. הייתי מציע בהורמנא להנהלה דכאן, אם יש אפשרות שלא לאשר לכותבים חדשים בפורום להגיב בחודש חודשיים הראשונים להצטרפות, בנושאים כלליים מה שנקרא חדר קפה, אלא רק בנושאים תורניים בבית המדרש, ולאחר תקופה שהכותב יוכיח את עצמו כרציני לאפשר לו להגיב בחדר קפה.

שלום וברכה
אני רוצה לתת את חוות דעתי כאחד שמסתכל מצהד אולי יהיה לזה תועלת
אקדים ואומר שההיכרות שלי עם הפורום נעשה לאחרונה מתוך סקרנות כאתר הפורומים היחיד שנפתח לי בנטפרי.

א. באמת ממבט ראשון מאד צרם לי שיש כאן קול וכיוון השקפתי מאד ברור ואין כ"כ מקום לדעות אחרות, אבל אחרי השירשור הנוכחי אני מאד מבין את זה, מותר שיהיה במה לקבוצה מסוימת בציבור ואין בזה שום פסול. [לא שאני ראוי לתת ציונים, אבל מנקות המבט שלי]
ב. את זה אני יאמר בזהירות כי אני לא רוצה להישמע כמוכיח בשער, אבל לפעמים יש כאן [מנקודת מבטי] שמירה על כבוד הרבנים וכבוד התורה, ממקום קצת קטנוני בסגנון של "אבא שלי יותר גדול מאבא שלך" ואני לא בטוח שבמבחן התוצאה יש בזה תוספות כבוד לפעמים אפי' להפך, וזה חשוב כי בסוף לא מדובר כאן בקבוצה סגורה, ואין לדעת מי הם הקוראים בפורום, ואיזה הסתכלות נבנית להם על הציבור הקדוש והיקר דפה.
ג. אנחנו נוטים להתייחס לכל אדם בוויכוח כאל אחד ש"שווה את זה", ובפועל אם היינו מכירים אותו היינו מכוונים עליו בהרחמן הי"ב של ברכהמ"ז וד"ל.
ד. הייתי מציע בהורמנא להנהלה דכאן, אם יש אפשרות שלא לאשר לכותבים חדשים בפורום להגיב בחודש חודשיים הראשונים להצטרפות, בנושאים כלליים מה שנקרא חדר קפה, אלא רק בנושאים תורניים בבית המדרש, ולאחר תקופה שהכותב יוכיח את עצמו כרציני לאפשר לו להגיב בחדר קפה.
כל מילה - סוכר.

יש פה דבר תימא למה האשכול עדיין לא נמחק או לכל הפחות ננעל וסגור לתגובות נוספות ואולי צודקים בעלי "הקונספירציה" שיש כאן מזימה מתוחכמת שרקחו אותה טובי המוחות בפורום ואותו זולדן לא היה ולא נברא והוא רק שתול מהמערכת שהציבור יראה בפירוש חי לעיני כל ישראל למה צריך מנהלים שיסננו את התוכן וכמה הדבר מוכרח

@זולדן היקר,
בהתחלה טענת שאנחנו מזלזלים בגדולי ישראל, ולא איכפת לנו מכבוד של גדולים אחרים חוץ מהרב שלנו. והנה, ביקשנו ממך להביא הוכחות לדבריך, הבאת כמה דברים בודדים וקטנים, מתוך 139,518 הודעות שנכתבו בפורום בלעה"ר. וגם הם טופלו.
אין החי מכחיש את החי.
הבט בכל הודעותיך להלן, ושווה בעצמך אם לא גרמת עוול לצוות הפורום שמוסר נפש שלא על מנת לקבל פרס, והוצאת שם רע שאין חובה למחול עליו כמו שאתה עצמך כתבת כאן.
ומלבד זאת, כל עניין מחיקת התארים, זהו זלזול.
עניתם מה שעניתם, ואפשר לקבל.
אך אי"ז הוצאת שם רע, אלא מציאות!!!

גם על ת"ח כתבו כאן דברי נאצה...

קבצים מצורפים

• הרב יואל שילה.jpg
    הרב יואל שילה.jpg
    107.2 KB · צפיות: 23
  • הרב ליאור עזרן.jpg
    הרב ליאור עזרן.jpg
    160 KB · צפיות: 23
זלזול באשכנזים

קבצים מצורפים

• זלזול באשכנזים.jpg
    זלזול באשכנזים.jpg
    89.1 KB · צפיות: 22
  • זלזול והתנשאות באשכנזים.jpg
    זלזול והתנשאות באשכנזים.jpg
    57.8 KB · צפיות: 22
@זולדן היקר,
אין החי מכחיש את החי.
מה חשבתם שבכל ההודעות יש זלזול?
יש כאן הודעות רבות, וחלק כלל לא תקנתם,
וזה ממה שמצאתי ברפרוף.

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון