• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

מכתב דרמטי חשוב ומסעיר להנהלת הפורום שיחיו

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
אני חשבתי שמורשת מרן זה הולך על מרן הרב עובדיה זצוק"ל ולפתע מתברר שהכוונה למרן אחר שהוא מרן הראש"ל שליט"א, רק אני רוצה לעורר שלפי מה שהבנתי הפורום הזה קיבל כסף כדי להמשיך את מורשתו של מרן זצוק"ל, עכשיו שמתברר האמת לכאורה יש להחזיר את הכסף??
מילה אחת: חוצפה!
אני לא נוהג להתבטא ככה, אבל לא השארת ברירה.

אני חשבתי שמורשת מרן זה הולך על מרן הרב עובדיה זצוק"ל ולפתע מתברר שהכוונה למרן אחר שהוא מרן הראש"ל שליט"א, רק אני רוצה לעורר שלפי מה שהבנתי הפורום הזה קיבל כסף כדי להמשיך את מורשתו של מרן זצוק"ל, עכשיו שמתברר האמת לכאורה יש להחזיר את הכסף??
הודעה שלך אפילו לא ראויה לתגובה כל מה שנלחמים כאן על כבוד מרן הראש''ל שליט''א זה משום שהוא ממשיך דרכו של מרן זצוק''ל בעוז וגאון לאפוקי.........

תתבייש לך, הכוונה היא שזה מורשת מרן ע"פ הכוונתו האישית של מרן רבינו שליט"א
חצוף

תעוף מפה אתה ארור.

עכשיו תוכלו קצת להבין...
מישהו בשם @שם טוב כתב כאן לעיל תגובה.
במצב נורמלי סטנדרטי והגיוני, היו צריכים פשוט למחוק אותה ולהמשיך לדון בנושא המדובר (בכל מקרה שקורה דבר כזה בפורום).
אבל אם ימחקו את התגובה יגידו שאנחנו 'סותמים פיות' ולא נותנים להתבטא.
וכי מישהו חושב שזה נכון?
במקום להגיב את תגובת ההנהלה לדבר בעייתי, ואח"כ כולם יתחילו להגיב לו ויסתו מהנושא המדובר (לאו דווקא כאן אלא בכל מקום בפורום), מעדיפים פשוט למחוק תגובה אחת ולהמשיך לדון כראוי בעניין הנידון.

אתה לא חושב שזה משעמם וחסר ענין להיות בפורום שכולם חושבים בו אותו הדבר? לא כדאי להכיר שיטות וסגנונות אחרים? אם אתה מתעלם מכל השאר אתה גורם שהם ימחקו ולא יהיו? זה עוזר למשהו?
ודאי שאפשר וחובה אפילו להכיר ולראות שיטות אחרות.
אבל בראש ובראשונה אנו מחוייבים למרן שליט"א. כל השאר זה רק להתלמד

עכשיו תוכלו קצת להבין...
מישהו בשם @שם טוב כתב כאן לעיל תגובה.
במצב נורמלי סטנדרטי והגיוני, היו צריכים פשוט למחוק אותה ולהמשיך לדון בנושא המדובר (בכל מקרה שקורה דבר כזה בפורום).
אבל אם ימחקו את התגובה יגידו שאנחנו 'סותמים פיות' ולא נותנים להתבטא.
וכי מישהו חושב שזה נכון?
במקום להגיב את תגובת ההנהלה לדבר בעייתי, ואח"כ כולם יתחילו להגיב לו ויסתו מהנושא המדובר (לאו דווקא כאן אלא בכל מקום בפורום), מעדיפים פשוט למחוק תגובה אחת ולהמשיך לדון כראוי בעניין הנידון.
ישר כח כזה ראה וקדש.

ודאי שאפשר וחובה אפילו להכיר ולראות שיטות אחרות.
אבל בראש ובראשונה אנו מחוייבים למרן שליט"א. כל השאר זה רק להתלמד
הלוואי שזה היה המצב.

כמובן שאיני מאשים חלילה את ההנהלה היקרה, שעושה ככול יכולתה לשמור על הפורום, הבעיה שלי עם אותם צרי שכל, שמיד מסיטים את הנושא, וכותבים בכתב גדול ועושים בלאגן, ואז למנהלים אין ברירה.

מורשת מרן לדעתי הקטנה אתו חצוף שם טוב הוא מהסוג שצריך להעיף אתו מכל המדרגות
אני לא מבין למה? בסך הכל אני יודע שיש עוד שממשכים את מרשתו של מרן זצוק"ל כמו מרן הראש"ל הנבחר וכל הודעה שהיא בשבחו או תמונות וכדומה זה נמחק, אז האם זה לא מרשתו של מרן?

אני לא מבין למה? בסך הכל אני יודע שיש עוד שממשכים את מרשתו של מרן זצוק"ל כמו מרן הראש"ל הנבחר וכל הודעה שהיא בשבחו או תמונות וכדומה זה נמחק, אז האם זה לא מרשתו של מרן?
זה התשובה לכסילים כמוך.....
__צילום מסך_15-12-2024_14346_moreshet-maran.com.jpeg

תתבייש לך
תעוף מפה אתה ארור.
שצריך להעיף אתו מכל המדרגות
לכסילים כמוך.....
נו נו אני מזדהה עם הכאב שלך.
אבל למה להתבטא שפה כזו.
אפשר למחות בצורה משמעית וברורה כזו:
מילה אחת: חוצפה!
ואפשר ללכלך ולהתלכלך כמו המובא לעיל, חבל....
נראה לי שחלק ממורשת מרן זה לנהוג באיפוק (וכוונתי לשפה ולהשתלחות, לא למחאה)

את האמת, אני יודע שבתשובה כזו המשתמש שלי יכול להמחק,
כמו שרוב המשתמשים כאן לא פעילים לאחר שמחקו אותם על תגובה שלא מצאה חן בעיני המנהלים,

אבל באמת עד עכשיו אף אחד לא ענה עניינית להרב @שם טוב שליט"א
ואם לא יהיה לכם תשובה, תמשיכו לכתוב גם על דברי חוצפה וכו'

מה זה כל ההסתעפויות הללו
מי שכותב דברים ראויים לעלות על שולחן מלכים אף אחד לא ימחק לו, וזה מה שעשו עד עכשיו אף אחד לא מחק דברים ראויים!
מוחקים רק דברים שצריך למחוק!
מה לא ברור בזה, למה לבוא בטרוניה לאחראים היקרים
הם עושים עבודת קודש!
דווקא התסכול כן מובן מכמה סיבות.
א. מישהו שכתב דבר שלדעתו ולהשקפתו הוא ראוי ומתאים, והשקיע בכך רבות, אך כתב דברים שכולם מבינים שהם אינם מתאימים (ואכמ"ל), הרי שמאוד כואב לו על שהשקיע ובסוף הכל ירד לטימיון.
ב. מישהו שהגיב תגובה שאין בה שום בעיה (כגון שהחמיא באיזה משהו לאיזה רב) והוא לא יודע שאותה תגובה גררה תגובות בעייתיות (כגון שהגיבו לו דברים נגד אותו רב ושהמחמאות אינן נכונות וכד'), אין לנו ברירה אלא גם למחוק את התגובה שלו. והוא באמת לא מבין למה מחקו, ואכן יש מקום להתלונן על כך. אבל מי שרואה את המפה השלימה מבין למה מחקו כל דבר.

דבר אחד אני יכול לומר, לא זכור לי מישהו שכתב דבר תורני בצורה מכובדת ונמחק לו.
יש כאלו שחושבים שאנחנו מוחקים קושיות על רבותינו וכד', אך אני יכול להעיד שהדבר כלל אינו נכון!

דווקא התסכול כן מובן מכמה סיבות.
א. מישהו שכתב דבר שלדעתו ולהשקפתו הוא ראוי ומתאים, והשקיע בכך רבות, אך כתב דברים שכולם מבינים שהם אינם מתאימים (ואכמ"ל), הרי שמאוד כואב לו על שהשקיע ובסוף הכל ירד לטימיון.
ב. מישהו שהגיב תגובה שאין בה שום בעיה (כגון שהחמיא באיזה משהו לאיזה רב) והוא לא יודע שאותה תגובה גררה תגובות בעייתיות (כגון שהגיבו לו דברים נגד אותו רב ושהמחמאות אינן נכונות וכד'), אין לנו ברירה אלא גם למחוק את התגובה שלו. והוא באמת לא מבין למה מחקו, ואכן יש מקום להתלונן על כך. אבל מי שרואה את המפה השלימה מבין למה מחקו כל דבר.

דבר אחד אני יכול לומר, לא זכור לי מישהו שכתב דבר תורני בצורה מכובדת ונמחק לו.
יש כאלו שחושבים שאנחנו מוחקים קושיות על רבותינו וכד', אך אני יכול להעיד שהדבר כלל אינו נכון!
נכון, לכן מחקתי מיד את ההודעה שכתבתי...

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון