• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מכתב מרן ראש הישיבה חכם משה צדקה בחומרת האיסור לעבור לממ"ח

המאבק נגד הממ״ח: בועידת מנהלים של רשת החינוך ׳בני יוסף׳ המתקיימת כעת במלון רמדה בירושלים, הכריז ראש הישיבה וחבר המועצת הגאון רבי יהודה כהן: ״בקרוב נקיים כינוס ראשי ישיבות ותתקבל ההחלטה - לא לקבל לישיבות תלמידים ממוסדות ממ״ח״.
צעד כזה רק יחזק את החי"ד אברג'ל, כי זה יחייב אותו לפתוח גם ישיבות לתלמידי הממ"ח

האמת תהא נעדרת
כלאחד טוען טענה שנראת צודקת אם באמת זה נכון שהכסף של ילדנו ננגס מעסקנים של מעיין החינוך כמו שטוענים המצב גרוע והרבנים צריכים לזעוק גם על זה

למה בת"ת שילדי לומדים, אני צריך לשלם מאות שקלים על כל אחד בזמן שהם מתוקצבים מהרשת, לאן הכסף הולך.
אני משלם את הסכום שכל ת"ת במוכש"ר גובה.
זה שיש בעיות ברשת בעניין הכספי גם בתשלום יקר מידי וגם במשכורות בסוף החודש למורים ומורות ברשת זה צרת רבים ואני (כלומר אשתי) גם בכלל זה אבל אין זה מוסכם לעבור על הוראתם הברורה של גדולי ישראל ואין זה מתיר את השרץ

נערך לאחרונה:
חזור
חלק עליון