• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ו. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

מנהיג הדור מרן הראש"ל רבינו יצחק יוסף בביקור אצל חמיו הגה"צ ר' רחמים עטייה שליט"א

מורשת מרן

Administrator
חבר צוות

מדהים ביותר!!! הסטורי!! הסרטה הכי נדירה שקיים!!!!!

עצה טובה קמ''ל זה ממש לא קשור לכותרת היסטורי, מי שישמע כאילו זה איזה חתן שלא ראה את חמיו 40 שנה ורב עם הגיסים שלו שלא נתנו לו לבקר ולהתקרב לבית וכו' וכו' כמצוי במחוזות אחרים לא בבית ספרנו.

למה זה חסום לי בנטפרי ? שלחתי בקשה שיפתחו........

עצה טובה קמ''ל זה ממש לא קשור לכותרת היסטורי, מי שישמע כאילו זה איזה חתן שלא ראה את חמיו 40 שנה ורב עם הגיסים שלו שלא נתנו לו לבקר ולהתקרב לבית וכו' וכו' כמצוי במחוזות אחרים לא בבית ספרנו.
יישר כח.
למה זה חסום לי בנטפרי ? שלחתי בקשה שיפתחו........
הסרטון לא זמין
לבקשת המשפחה הסרטון הוסר.

חתן מבקר את חמיו, זה הסטורי?

מרן פוסק הדור שליט''א רגיל לספר על מרן זצוק''ל שהיה מבקר את חמיו רק פעם בשנה, ומעשה אבות סימן לבנים ולכן אולי נקרא היסטורי לאפוקי ממה שנהוג היום שהחתנים נמצאים אצל חמיהם כמעט כל שני וחמישי

מרן פוסק הדור שליט''א רגיל לספר על מרן זצוק''ל שהיה מבקר את חמיו רק פעם בשנה, ומעשה אבות סימן לבנים ולכן אולי נקרא היסטורי לאפוקי ממה שנהוג היום שהחתנים נמצאים אצל חמיהם כמעט כל שני וחמישי
מחילה זה לא נכון! רבינו עובדיה היה הולך לחמיו כמעט כל ליל שבת אחרי הסעודה. מרן מספר זאת רבות, שבדרך היו אחיו הגדולים אומרים לו שיתגנב לשמוע מה ההורים מדברים ביניהם.

טוב שלום לכולם
ההיסטורי הוא:
שחמיו של מרן שליט"א עבר דירה לבית של הבן שלו ברמות אז מרן הגיע לבקרו בדירתו שם
זה הכל.

מקווה שאני הקטן יחזור לכאן יותר.
כמדומה שכוונת @מורשת מרן היתה, שההסרטה היא היסטורית, באשר אין הסרטות כאלה.
בכ"א כבר נוסח אחרת, ועל מה כל הפלפולים כאן.

כתוב את תגובתך

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון