יהודה מ. Well-known member 11 דצמבר (12) 2022 #1 יש למשהו מספר פלאפון של הרב אפרים כהן הבן של חכם שלום זצוק"ל, שגר בבני ברק, וראש ישיבה בבת ים, אני צריך אותו לפדיון הבן.
יש למשהו מספר פלאפון של הרב אפרים כהן הבן של חכם שלום זצוק"ל, שגר בבני ברק, וראש ישיבה בבת ים, אני צריך אותו לפדיון הבן.
יצחק משען Well-known member 11 דצמבר (12) 2022 #2 יהודה מ. אמר: יש למשהו מספר פלאפון של הרב אפרים כהן הבן של חכם שלום זצוק"ל, שגר בבני ברק, וראש ישיבה בבת ים, אני צריך אותו לפדיון הבן. לחץ כדי להרחיב... מדובר ברבי שמעון או רבי יעקב אם לא תסתדר עד מחר אני יוכל לנסות להשיג לך
יהודה מ. אמר: יש למשהו מספר פלאפון של הרב אפרים כהן הבן של חכם שלום זצוק"ל, שגר בבני ברק, וראש ישיבה בבת ים, אני צריך אותו לפדיון הבן. לחץ כדי להרחיב... מדובר ברבי שמעון או רבי יעקב אם לא תסתדר עד מחר אני יוכל לנסות להשיג לך
יהודה מ. Well-known member 11 דצמבר (12) 2022 #4 תודה רבה פשוט אמר: עיין בפרטי. לחץ כדי להרחיב... יישר כח יצחק משען אמר: אם לא תסתדר עד מחר אני יוכל לנסות להשיג לך לחץ כדי להרחיב... תודה רבה פשוט שלך לי.
תודה רבה פשוט אמר: עיין בפרטי. לחץ כדי להרחיב... יישר כח יצחק משען אמר: אם לא תסתדר עד מחר אני יוכל לנסות להשיג לך לחץ כדי להרחיב... תודה רבה פשוט שלך לי.
ל לייבלה Active member 12 דצמבר (12) 2022 #5 יהודה מ. אמר: אני צריך אותו לפדיון הבן. לחץ כדי להרחיב... ברכת מזל טוב שלוחה ל @יהודה מ. ללידת בנו בכורו.
יהודה מ. אמר: אני צריך אותו לפדיון הבן. לחץ כדי להרחיב... ברכת מזל טוב שלוחה ל @יהודה מ. ללידת בנו בכורו.
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 12 דצמבר (12) 2022 #6 לייבלה אמר: ברכת מזל טוב שלוחה ל @יהודה מ. ללידת בנו בכורו. לחץ כדי להרחיב... מזל טוב!!!
י יי"ש Well-known member 12 דצמבר (12) 2022 #7 לייבלה אמר: ברכת מזל טוב שלוחה ל @יהודה מ. ללידת בנו בכורו. לחץ כדי להרחיב... תזכו לרוות ממנו נחת דקדושה ומכל יוצאי חלציכם שיבואו בקלות ובשמחה!
לייבלה אמר: ברכת מזל טוב שלוחה ל @יהודה מ. ללידת בנו בכורו. לחץ כדי להרחיב... תזכו לרוות ממנו נחת דקדושה ומכל יוצאי חלציכם שיבואו בקלות ובשמחה!