מעמדים לספרים, טובים ובמחירים זולים! מי מכיר?

בסיעתא דשמיא

Well-known member
מעמד לספר
בדגש
על מעמד מקצועי, ומחיר זול!
אשמח לדעת בהקדם [עדיפות למישהו שמכיר מעמדים מנסיון, דהיינו שעבד איתם ויכול להמליץ אם הייתם מרוצים מהעבודה והמחיר].
תודה רבה.
נא להביא פל' או מייל, וכן לציין אם שלחתם להם עבודות וכן אם הייתם מרוצים

אני יודע שישר כמה יעשו חיפוש כאן בפורום ויביאו קישורים לעוד מקומות שכתבו בנושא, אבל עשיתי כבר חיפוש שם ולא מצאתי מישהו לטעמי [אף שהם מוכשרים, אבל לא כולם זולים וכן לא כולם לטעמי], לכן אשמח כאמור להמלצות וכדו' בדגש על איכות ומחיר זול

נערך לאחרונה:
נא להביא פלא' או מייל, וכן לציין אם שלחתם להם עבודות וכן אם הייתם מרוצים
אנחנו מספקים שירותי עימוד עיצוב כריכה ושערים והפקת דפוס,
העימוד שלנו ב"ה מקצועי ואיכותי, ע"י מעמדים מקצועיים בעלי ניסיון של שנים רבות, שהשקיעו שנים ועשרות אלפי ש"ח בלימודים ותוכנות.
כך שנוכל בסייעתא דשמיא להתחייב על תוצאה ברמה הגבוהה ביותר, הן מבחינת הדר ונוי, והן מבחינת נוחות הקריאה (מניעת כאבי עיניים, לאות ועייפות).

אולם, לאחרונה נכנסו לתחום העימוד 'מעמדים' שלא ברור רמת הידע הניסיון המקצועיות שלהם, כמו כן מקום הלימודים שלהם, והם מציעים עימוד מקצועי פחות במחיר מוזל יותר. אם כוונתכם לעימוד הפשוט ביותר, העיקר שהעימוד יהיה זול. אנחנו לא הכתובת. ביחס למעמדים מקצועיים ומכוני הוצאה לאור אחרים, בהחלט נוכל להציע מחיר ושירות מצוין! כמו כן, אנו מספקים הנחות בהדפסה, למי שעימד ועיצב כריכה ושערים אצלנו.

אנחנו מספקים שירותי עימוד עיצוב כריכה ושערים והפקת דפוס,
העימוד שלנו ב"ה מקצועי ואיכותי, ע"י מעמדים מקצועיים בעלי ניסיון של שנים רבות, שהשקיעו שנים ועשרות אלפי ש"ח בלימודים ותוכנות.
כך שנוכל בסייעתא דשמיא להתחייב על תוצאה ברמה הגבוהה ביותר, הן מבחינת הדר ונוי, והן מבחינת נוחות הקריאה (מניעת כאבי עיניים, לאות ועייפות).

אולם, לאחרונה נכנסו לתחום העימוד 'מעמדים' שלא ברור רמת הידע הניסיון המקצועיות שלהם, כמו כן מקום הלימודים שלהם, והם מציעים עימוד מקצועי פחות במחיר מוזל יותר. אם כוונתכם לעימוד הפשוט ביותר, העיקר שהעימוד יהיה זול. אנחנו לא הכתובת. ביחס למעמדים מקצועיים ומכוני הוצאה לאור אחרים, בהחלט נוכל להציע מחיר ושירות מצוין! כמו כן, אנו מספקים הנחות בהדפסה, למי שעימד ועיצב כריכה ושערים אצלנו.
אוקי כתבת על האיכות, אבל מה עם המחיר, אני שמתי דגש על מחיר זול!
אם יש לך דוגמאות, תעלה לכאן ויהיה לתועלת

מעמד מקצועי ביותר שאני נהנה משירותיו תדיר
וגם מרן הראשון לציון ר' יצחק יוסף שליט"א נהנה ממנו מאוד תקופה ארוכה מאוד
הרב משה יוחאי רז
טלפון 0527364844
מה המחיר שהוא לוקח?
יש לו מייל?

חזור
חלק עליון