דוגמא א למישהו יש תרוץ?
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 22 Jan 2025 #2 אתה באמת חושב להתחיל למצוא את כל המקומות שכתבו "צריך עיון" על מרן זצ"ל?! נ.ב. תוכל למצוא בפורום כאן לא מעט פעמים כאלה. חלקם יושבו וחלקם לא. ועוד, מה התועלת בכך? בכדי שיתרצו? גם זאת כבר עשו בפורום.
אתה באמת חושב להתחיל למצוא את כל המקומות שכתבו "צריך עיון" על מרן זצ"ל?! נ.ב. תוכל למצוא בפורום כאן לא מעט פעמים כאלה. חלקם יושבו וחלקם לא. ועוד, מה התועלת בכך? בכדי שיתרצו? גם זאת כבר עשו בפורום.
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 22 Jan 2025 #3 אני לא הולך לחפש אלא לציין במה שנתקלתי באמצע לימודי אם תרצה תשנה את הכותרת
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 22 Jan 2025 #4 בנימין לוריא אמר: ועוד, מה התועלת בכך? בכדי שיתרצו? גם זאת כבר עשו בפורום. לחץ כדי להרחיב... דוג' שהעלתי תרצו? או דנו בפורום?
בנימין לוריא אמר: ועוד, מה התועלת בכך? בכדי שיתרצו? גם זאת כבר עשו בפורום. לחץ כדי להרחיב... דוג' שהעלתי תרצו? או דנו בפורום?
פותח הדיון פותח הדיון יוסף דהן Well-known member 22 Jan 2025 #5 בנימין לוריא אמר: אתה באמת חושב להתחיל למצוא את כל המקומות שכתבו "צריך עיון" על מרן זצ"ל?! נ.ב. תוכל למצוא בפורום כאן לא מעט פעמים כאלה. חלקם יושבו וחלקם לא. ועוד, מה התועלת בכך? בכדי שיתרצו? גם זאת כבר עשו בפורום. לחץ כדי להרחיב... מה פירוש מה התועלת אם כתוב שרשור משא ומתן בתורתו אני סהכ מרחיב אותו ואין בידי פנאי כל פעם שאני נתקל בצ''ע לחפש בפורום אם כבר דנו בזה
בנימין לוריא אמר: אתה באמת חושב להתחיל למצוא את כל המקומות שכתבו "צריך עיון" על מרן זצ"ל?! נ.ב. תוכל למצוא בפורום כאן לא מעט פעמים כאלה. חלקם יושבו וחלקם לא. ועוד, מה התועלת בכך? בכדי שיתרצו? גם זאת כבר עשו בפורום. לחץ כדי להרחיב... מה פירוש מה התועלת אם כתוב שרשור משא ומתן בתורתו אני סהכ מרחיב אותו ואין בידי פנאי כל פעם שאני נתקל בצ''ע לחפש בפורום אם כבר דנו בזה