יוסף דהן Well-known member 20 אוקטובר 2024 #1 מחפש איפה השיעור או העלון שכתוב בו שמרן היה עובר כל יום חצי שעה על הילקוי וכמו כן עד איזה חלק זה היה? ברכות ? אח''כ ?
מחפש איפה השיעור או העלון שכתוב בו שמרן היה עובר כל יום חצי שעה על הילקוי וכמו כן עד איזה חלק זה היה? ברכות ? אח''כ ?
יוסף דהן Well-known member 20 אוקטובר 2024 #3 דבק בתורת מרן אמר: ידוע לחץ כדי להרחיב... אני רוצה לכתוב בספר את זה וכן אני לא ענית האם ילקוי בכלל או עד איזה חלק ואיזה לא
דבק בתורת מרן אמר: ידוע לחץ כדי להרחיב... אני רוצה לכתוב בספר את זה וכן אני לא ענית האם ילקוי בכלל או עד איזה חלק ואיזה לא
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 21 אוקטובר 2024 #4 בית מרן בא תש"פ: במדבר תש"פ: ויצא תשפ"א: בהר-בחוקתי תשפ"א: השיעור השבועי חג הסוכות תשפ"ב: צו תשפ"ג: עקב תשפ"ג: דברים תשפ"ד:
בית מרן בא תש"פ: במדבר תש"פ: ויצא תשפ"א: בהר-בחוקתי תשפ"א: השיעור השבועי חג הסוכות תשפ"ב: צו תשפ"ג: עקב תשפ"ג: דברים תשפ"ד:
תולעת ספרים Active member 21 אוקטובר 2024 #5 בנימין לוריא אמר: בית מרן בא תש"פ: במדבר תש"פ: ויצא תשפ"א: בהר-בחוקתי תשפ"א: השיעור השבועי צו תשפ"ג: עקב תשפ"ג: דברים תשפ"ד: לחץ כדי להרחיב... הרב @בנימין לוריא , אתה אחד המשקיענים כאן!!!
בנימין לוריא אמר: בית מרן בא תש"פ: במדבר תש"פ: ויצא תשפ"א: בהר-בחוקתי תשפ"א: השיעור השבועי צו תשפ"ג: עקב תשפ"ג: דברים תשפ"ד: לחץ כדי להרחיב... הרב @בנימין לוריא , אתה אחד המשקיענים כאן!!!
ב בן יוסף Active member 21 אוקטובר 2024 #6 תולעת ספרים אמר: אתה אחד המשקיענים כאן!!! לחץ כדי להרחיב... אחד האלופים!