Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
אבי ואני לפני שנים הלכנו אל מרן הראשל"צ שליט"א, (אבי שליט"א והרב יצחק ידידים), וכמובן שהתנגד מאוד לספר הזה, ולא רצה להכניסו לביתו, והתנגד מאוד לאדם הזה, שכן אמר מילים באתר שלו נגד מרן הגרע"י זצ"ל, ונגד הרב קוק זצ"ל, שמרן זצ"ל אמר עליו שהוא מלאך ה' צבאות-הרב קוק, ופעם שאברהם חזן רצה להגיע למרן והרב יצחק התקשר לצבי חקק והזהירו שלא יכניס את אברהם חזן לבית הזה!!!שקר. אני הייתי אצל מרן הראש"ל שליט"א לפני זמן מה בביתו, והספר היה מונח על שולחנו.
אבי ואני לפני שנים הלכנו אל מרן הראשל"צ שליט"א, (אבי שליט"א והרב יצחק ידידים), וכמובן שהתנגד מאוד לספר הזה, ולא רצה להכניסו לביתו, והתנגד מאוד לאדם הזה, שכן אמר מילים באתר שלו נגד מרן הגרע"י זצ"ל, ונגד הרב קוק זצ"ל, שמרן זצ"ל אמר עליו שהוא מלאך ה' צבאות-הרב קוק, ופעם שאברהם חזן רצה להגיע למרן והרב יצחק התקשר לצבי חקק והזהירו שלא יכניס את אברהם חזן לבית הזה!!!
שקר. אני הייתי אצל מרן הראש"ל שליט"א לפני זמן מה בביתו, והספר היה מונח על שולחנו.