תזכרו לי כמה שנה שעברה הצליחו לגייס ??? 120
מ משתוקק להבין Member אתמול ב 22:41 #41 מתלמידי מרן הראשל אמר: תזכרו לי כמה שנה שעברה הצליחו לגייס ??? לחץ כדי להרחיב... 120
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member אתמול ב 22:52 #42 משתוקק להבין אמר: 120 לחץ כדי להרחיב... 110 ובכמה טיסות אולי 7 או שמונה לצרפת להולנד ולעוד הרבה מדינות כאן זה היה רק ארה"ב
משתוקק להבין אמר: 120 לחץ כדי להרחיב... 110 ובכמה טיסות אולי 7 או שמונה לצרפת להולנד ולעוד הרבה מדינות כאן זה היה רק ארה"ב
מתלמידי מרן הראש"ל Moderator אתמול ב 22:59 #43 מתלמידי מרן הראשל אמר: תזכרו לי כמה שנה שעברה הצליחו לגייס ??? לחץ כדי להרחיב... שאלתי כמה הצליחו לגייס רק בארה''ב דאשתקד ?
מתלמידי מרן הראשל אמר: תזכרו לי כמה שנה שעברה הצליחו לגייס ??? לחץ כדי להרחיב... שאלתי כמה הצליחו לגייס רק בארה''ב דאשתקד ?
ב בשורות טובות Well-known member אתמול ב 23:18 #44 יצחק משען אמר: זה בכניסה לבית של הנגיד הנכבד ר' יעקב משען הי"ו... לחץ כדי להרחיב... האמנם קרוב אליך [או אתה בעצמך] @מורשת מרן אם מחפשים תורם לאתר....
יצחק משען אמר: זה בכניסה לבית של הנגיד הנכבד ר' יעקב משען הי"ו... לחץ כדי להרחיב... האמנם קרוב אליך [או אתה בעצמך] @מורשת מרן אם מחפשים תורם לאתר....
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member אתמול ב 23:42 #45 מתלמידי מרן הראשל אמר: שאלתי כמה הצליחו לגייס רק בארה''ב דאשתקד ? לחץ כדי להרחיב... 83 רק בארה"ב
י ישועה ורחמים Well-known member היום בשעה 08:01 #46 מתלמידי מרן הראשל אמר: הצליחו לגייס קרוב לתשעים מיליון דולר תזכרו לי כמה שנה שעברה הצליחו לגייס ??? לחץ כדי להרחיב... כ-140 מליון
מתלמידי מרן הראשל אמר: הצליחו לגייס קרוב לתשעים מיליון דולר תזכרו לי כמה שנה שעברה הצליחו לגייס ??? לחץ כדי להרחיב... כ-140 מליון