הייתי שנייה וחצי ועפתי לא זוכר במדוייק
ע"ה ס"ט Well-known member 12 אוקטובר 2023 #23 שמעון פ. אמר: הייתי שנייה וחצי ועפתי לא זוכר במדוייק לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: מי ששם לב אני נמצא על הבמה באתי עם הרב לנדמן ואני לייד הרב צביקה כהן (אני עם ההמבורג) לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: לא דרשתי והייתי כ5 דקות ועפתי כי הייתי צריך ללכת לשמחת בית השואבה שעשו אלינו בכולל לחץ כדי להרחיב... לחסוך לך את המשך התכתובת, אכתוב במקומך: לא הייתי ולא עפתי. עפתי ולא הייתי. הייתי כל הערב על הבמה. וכן ע"ז הדך סתירות ע"ג סתירות.
שמעון פ. אמר: הייתי שנייה וחצי ועפתי לא זוכר במדוייק לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: מי ששם לב אני נמצא על הבמה באתי עם הרב לנדמן ואני לייד הרב צביקה כהן (אני עם ההמבורג) לחץ כדי להרחיב... שמעון פ. אמר: לא דרשתי והייתי כ5 דקות ועפתי כי הייתי צריך ללכת לשמחת בית השואבה שעשו אלינו בכולל לחץ כדי להרחיב... לחסוך לך את המשך התכתובת, אכתוב במקומך: לא הייתי ולא עפתי. עפתי ולא הייתי. הייתי כל הערב על הבמה. וכן ע"ז הדך סתירות ע"ג סתירות.
ע"ה ס"ט Well-known member 12 אוקטובר 2023 #24 nati אמר: לכאו' ר' שמעון ב1:14:25 עם הספר.. לחץ כדי להרחיב... לא, זה הרב אלגרוד הנ"ל.
א אפי זוטרי Active member 12 אוקטובר 2023 #25 לא הבנתי איך זה נהפך לדיון על הרב @שמעון פ. מדיון על ניצול הזמן של מרן הראש"ל אגב, יש דבר כזה שיחה פרטית....
לא הבנתי איך זה נהפך לדיון על הרב @שמעון פ. מדיון על ניצול הזמן של מרן הראש"ל אגב, יש דבר כזה שיחה פרטית....
N nati Well-known member 12 אוקטובר 2023 #26 משה הכהן אמר: לא הבנתי איך זה נהפך לדיון על הרב @שמעון פ. מדיון על ניצול הזמן של מרן הראש"ל אגב, יש דבר כזה שיחה פרטית.... לחץ כדי להרחיב... צודק והאמת היא שבכלל לא הבנתי מה הקשר ניצול הזמן, מרן זצוק''ל היה נמצא שעות בערבים מעין אלו ובאותו הזמן לא פסיק פומיה מגירסא, ושיבדל לחיים ר' יהושע כהן שליט''א שהיה יותר מ10 דק' וכי הוא מבזבז את זמנו ואינו מנצלו???!!!
משה הכהן אמר: לא הבנתי איך זה נהפך לדיון על הרב @שמעון פ. מדיון על ניצול הזמן של מרן הראש"ל אגב, יש דבר כזה שיחה פרטית.... לחץ כדי להרחיב... צודק והאמת היא שבכלל לא הבנתי מה הקשר ניצול הזמן, מרן זצוק''ל היה נמצא שעות בערבים מעין אלו ובאותו הזמן לא פסיק פומיה מגירסא, ושיבדל לחיים ר' יהושע כהן שליט''א שהיה יותר מ10 דק' וכי הוא מבזבז את זמנו ואינו מנצלו???!!!
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 12 אוקטובר 2023 #27 עה סט אמר: כתבת שאתה עם ההמבורג, ויש שם הרבה עם המבורג, אז תגיד על איזה דקה התכוונת. לחץ כדי להרחיב... אני הבנתי שהוא התכוון בתמונה שהועלתה לעיל:
עה סט אמר: כתבת שאתה עם ההמבורג, ויש שם הרבה עם המבורג, אז תגיד על איזה דקה התכוונת. לחץ כדי להרחיב... אני הבנתי שהוא התכוון בתמונה שהועלתה לעיל:
יצחק משען Well-known member 12 אוקטובר 2023 #28 עה סט אמר: כתבת שאתה עם ההמבורג, ויש שם הרבה עם המבורג, אז תגיד על איזה דקה התכוונת. לחץ כדי להרחיב... תביא תמונה שלך אני יגיד לך איפה התמונה שלו
עה סט אמר: כתבת שאתה עם ההמבורג, ויש שם הרבה עם המבורג, אז תגיד על איזה דקה התכוונת. לחץ כדי להרחיב... תביא תמונה שלך אני יגיד לך איפה התמונה שלו
ע"ה ס"ט Well-known member 13 אוקטובר 2023 #29 יצחק משען אמר: תביא תמונה שלך אני יגיד לך איפה התמונה שלו לחץ כדי להרחיב... יש את התמונה המפורסמת שלי איתך בחתונת רבי @בנימין לוריא ...
יצחק משען אמר: תביא תמונה שלך אני יגיד לך איפה התמונה שלו לחץ כדי להרחיב... יש את התמונה המפורסמת שלי איתך בחתונת רבי @בנימין לוריא ...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 אוקטובר 2023 #30 עה סט אמר: יש את התמונה המפורסמת שלי איתך בחתונת רבי @בנימין לוריא ... לחץ כדי להרחיב... היית שם?
ע"ה ס"ט Well-known member 13 אוקטובר 2023 #31 בנימין לוריא אמר: היית שם? לחץ כדי להרחיב... יחד עם הרב @יצחק משען ...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 אוקטובר 2023 #32 עה סט אמר: יחד עם הרב @יצחק משען ... לחץ כדי להרחיב... הרב יצחק משען אכן היה...
יצחק משען Well-known member 13 אוקטובר 2023 #33 בנימין לוריא אמר: הרב יצחק משען אכן היה... לחץ כדי להרחיב... אל תהיה בטוח בכלל!
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 אוקטובר 2023 #34 יצחק משען אמר: אל תהיה בטוח בכלל! לחץ כדי להרחיב... ראה כאן. (וכאן).
ב בנצי קהאן Member 13 אוקטובר 2023 #35 בנימין לוריא אמר: ראה כאן. (וכאן). לחץ כדי להרחיב... חסום או שזה רק לאחמי"ם?
ע"ה ס"ט Well-known member 13 אוקטובר 2023 #36 בנימין לוריא אמר: ראה כאן. (וכאן). לחץ כדי להרחיב... התמונה המפורסמת של שנינו ביחד היא משם, עיין ודוק...
בנימין לוריא אמר: ראה כאן. (וכאן). לחץ כדי להרחיב... התמונה המפורסמת של שנינו ביחד היא משם, עיין ודוק...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 13 אוקטובר 2023 #37 בנצי קהאן אמר: חסום או שזה רק לאחמי"ם? לחץ כדי להרחיב... רק לאחמי"ם. ספוילר ברצינות, פשוט זו הודעה פרטית שהוא כתב וכוונתי היתה שהוא יראה.
בנצי קהאן אמר: חסום או שזה רק לאחמי"ם? לחץ כדי להרחיב... רק לאחמי"ם. ספוילר ברצינות, פשוט זו הודעה פרטית שהוא כתב וכוונתי היתה שהוא יראה.