• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

מרן שליט"א בAI חוו את דעתכם

כמה הערות:
1. הזקן קצר לעומת המקור.
2. אוזן ימין משוכה לכיוון מעלה בצורה מוגזמת.
3. כבר העירו על העדר כפות ידים.
4. הצד הרחב של המשענת נמצא מידי בגובה מעל הכתפיים, על מה בעצם נשען הגב של הרב?
5. במקום כתר - עדיף שיהיה ספר פתוח, או דפים ועט שבהם הרב כותב תשובה.
6. המבט של הרב מופנה הצידה ולא אל מי שמסתכל בתמונה (בתמונה השניה זה יותר טוב).
מעניין אם גם שאתה לומד אתה ככה מפלפל??

עם כל בינה מלאכותית אפשר לעשות.
אני לא מכיר וכשאני מחפש נטפרי חוסם לי הרבה כאלה, של מייקרוסופט לא מאפשר לבקש תמונה של אדם ספציפי רק תמונות כלליות בגלל כל מיני כללי הפרה שלהם. ניסית אצל רובי ואתה לא רוצה לראות איזה תמונה הוא חולל...

אני לא מכיר וכשאני מחפש נטפרי חוסם לי הרבה כאלה, של מייקרוסופט לא מאפשר לבקש תמונה של אדם ספציפי רק תמונות כלליות בגלל כל מיני כללי הפרה שלהם. ניסית אצל רובי ואתה לא רוצה לראות איזה תמונה הוא חולל...
לאחרונה גיליתי פטנט מעולה אני מעלה תמונה ונותן לו לערוך יוצא מדהיייםםם.
פתחתי עכשיו נושא חדש ואעלה לשם בעזר"ה

רביס'י תמשיכו להעלות עוד ועוד תמונות יפות של מרן רשכבה"ג זיע"א ומרן רבינו שליט"א!!
אני בטוח שהרבה חפצים לפתח את התמונות, האם זה מותר עפ"י זכויות יוצרים?
את התמונות אני יצרתי מי שמעוניין יפנה אלי בפרטי

גיפיטי כמדומני
זה כמו לכתוב שעשית את זה ב"מחשב"...
או יותר נכון, שמישהו שואל אותך "באיזו תוכנה השתמשת בכדי לחתוך את הסרטון" ואתה עונה לו "בתוכנה לעריכת וידאו"...
ודאי ש"בינה מלאכותית" זה GPT, זה שם הטכנולוגיה, השאלה היתה באיזו בינה מלאכותית.

נ.ב. יש עשרות אתרים של בינה מלאכותית, ומתוכם יש כמה וכמה שפתוחים בנטפרי. (חלק מהקישורים הובאו פה בין ההודעות).

הערת אגב; מה הענין בכל התמונות האלו, מרן עודנו חי וקיים עימנו, חסר תמונות? (בשלמא אם היו יוצאות נורמליות, ק"ו שזה נראה הרבה יותר מגרוע, לא ח"ו באופן אישי על היוצר כאן, אלא כללית על כל התמונות של הרבנים שעושים בבינה בעלונים וכו'. לא מוסיף כבוד לחכמים)

כל מי שמכיר את מרן רבינו הראש"ל שליט"א יודע שתמיד כובד ראש ויראת ה' נסוכה על פניו וא"ז קשור כלל וכלל לעצב וכדו'.ודו"ק.
ב"ה מכיר היטב את מרן רבינו שליט"א, אבל בתמונות הנ"ל לא ראה רצינות אלא "עצב".

חזור
חלק עליון