ס"ט
Well-known member
??מישהו שלח לי תמונה שכתב בבינה המלאכותית: "הראשון לציון הרב עובדיה יוסף לומד עם ספרים פתוחים". ויצא לו כך:
??מישהו שלח לי תמונה שכתב בבינה המלאכותית: "הראשון לציון הרב עובדיה יוסף לומד עם ספרים פתוחים". ויצא לו כך:
מעניין אם גם שאתה לומד אתה ככה מפלפל??כמה הערות:
1. הזקן קצר לעומת המקור.
2. אוזן ימין משוכה לכיוון מעלה בצורה מוגזמת.
3. כבר העירו על העדר כפות ידים.
4. הצד הרחב של המשענת נמצא מידי בגובה מעל הכתפיים, על מה בעצם נשען הגב של הרב?
5. במקום כתר - עדיף שיהיה ספר פתוח, או דפים ועט שבהם הרב כותב תשובה.
6. המבט של הרב מופנה הצידה ולא אל מי שמסתכל בתמונה (בתמונה השניה זה יותר טוב).
אבל באיזה מהגי פי טי? אפשר קישור?אכן כן
עם כל בינה מלאכותית אפשר לעשות.אבל באיזה מהגי פי טי? אפשר קישור?
אני יכול להעלות את התמונה לאחר עריכה - שמחקתי את הכיתוב?לכל הדואגים מזכויות יוצרים , אל דאגה!!! אני הזכויות יוצרים
אני לא מכיר וכשאני מחפש נטפרי חוסם לי הרבה כאלה, של מייקרוסופט לא מאפשר לבקש תמונה של אדם ספציפי רק תמונות כלליות בגלל כל מיני כללי הפרה שלהם. ניסית אצל רובי ואתה לא רוצה לראות איזה תמונה הוא חולל...עם כל בינה מלאכותית אפשר לעשות.
לאחרונה גיליתי פטנט מעולה אני מעלה תמונה ונותן לו לערוך יוצא מדהיייםםם.אני לא מכיר וכשאני מחפש נטפרי חוסם לי הרבה כאלה, של מייקרוסופט לא מאפשר לבקש תמונה של אדם ספציפי רק תמונות כלליות בגלל כל מיני כללי הפרה שלהם. ניסית אצל רובי ואתה לא רוצה לראות איזה תמונה הוא חולל...
מה זה הרגיל אפשר קישור?צאט GPT הרגיל
צרף את התמונה נשמח לראותמישהו שלח לי תמונה שכתב בבינה המלאכותית: "הראשון לציון הרב עובדיה יוסף לומד עם ספרים פתוחים". ויצא לו כך:
את התמונות אני יצרתי מי שמעוניין יפנה אלי בפרטירביס'י תמשיכו להעלות עוד ועוד תמונות יפות של מרן רשכבה"ג זיע"א ומרן רבינו שליט"א!!
אני בטוח שהרבה חפצים לפתח את התמונות, האם זה מותר עפ"י זכויות יוצרים?
כל מי שמכיר את מרן רבינו הראש"ל שליט"א יודע שתמיד כובד ראש ויראת ה' נסוכה על פניו וא"ז קשור כלל וכלל לעצב וכדו'.ודו"ק.הרב נראה בתמונות האלו עצוב, משום מה.
בדיוק!! הוא פשוט שקוע בשרעפי קודשכל מי שמכיר את מרן רבינו הראש"ל שליט"א יודע שתמיד כובד ראש ויראת ה' נסוכה על פניו וא"ז קשור כלל וכלל לעצב וכיוצ"ב.ודו"ק.
גיפיטי כמדומני
זה כמו לכתוב שעשית את זה ב"מחשב"...אכן כן
ב"ה מכיר היטב את מרן רבינו שליט"א, אבל בתמונות הנ"ל לא ראה רצינות אלא "עצב".כל מי שמכיר את מרן רבינו הראש"ל שליט"א יודע שתמיד כובד ראש ויראת ה' נסוכה על פניו וא"ז קשור כלל וכלל לעצב וכדו'.ודו"ק.