אושרי רביב
Well-known member
שלום וברכה לכולם
אשמח לדעת על משוש תבל - מוכן לרכוש בכל מחיר!
דיברתי איתו, אין מציאות.אם אתה מוכן בכל מחיר, לכאו' תוכל ליצור קשר עם המחבר ולהדפיס לעצמך ספר אחד.
הוא לא מאשר לך להדפיס לבד?!דיברתי איתו, אין מציאות.
אתה יכול להדפיס מאוצר החכמה, וכ"ש שאין את הספר בשוק.שלום וברכה לכולם
אני גם לחצתי עליו בסוכות האחרון שיוציא את זה שוב אבל משום מה הוא אמר לי שעוד חזון למועד (סוג של התחמקות....)דיברתי איתו, אין מציאות.
אתה יכול להדפיס מאוצר החכמה, וכ"ש שאין את הספר בשוק.
לכן כתבתי שיצור קשר עם המחבר, וידפיס אחד לעצמו.יש בזה בעיות של זכויות?
אם אין את זה בשוק, מותר לכ"א להדפיס.לכן כתבתי שיצור קשר עם המחבר, וידפיס אחד לעצמו.
ואני הקונה הראשון אך לא בכל מחיר...אם אתה מוכן באמת בכל מחיר, אז תציע למחבר להדפיס 500 סטים. ואתה תממן.
לא נראה לי שהוא יתנגד.
ביטוי הפך למציאות....אם אתה מוכן באמת בכל מחיר, אז תציע למחבר להדפיס 500 סטים. ואתה תממן.
לא נראה לי שהוא יתנגד.
חס וחלילה. המחבר לא נותן לאוצר החכמה בשביל שכל אחד ידפיס לעצמו.אם אין את זה בשוק, מותר לכ"א להדפיס.
מלבד זאת, פעם שמעתי מדיין חשוב מאוד, שכל מי שיש לו אוצר החכמה, יכול להדפיס לעצמו את הספר.
אין בשום חנות?שלום וברכה לכולם
כבר כמה שנים.אין בשום חנות?
אין. אם תשיג תקנה תגיד לי.אין בשום חנות?
מנלן?חס וחלילה. המחבר לא נותן לאוצר החכמה בשביל שכל אחד ידפיס לעצמו.
כשאני נותן ספר לאוצר החכמה, זה בתנאים שלי ותמורת קבלת תמורה מסויימת. ולא שכל אחד ילך ויעשה בזה מה שיחפוץ, אלא רק שיצפה בזה באוצר, ומקסימום ידפיס מזה כמה עמודים כמו שהם נותנים, אבל לא שיפרוץ את זה ויקח את כל הספר וידפיס לעצמו. ומי שמעוניין בספר מודפס, שיתכבד ויקנה אותו.מנלן?
המחבר נתן זכות שימוש בספר כשהוא באוצר החכמה, אם אדם מדפיס לעצמו, ודאי שהוא יכול לכתחילה להדפיס, מה לי שימוש במחשב מה לי שימוש בדף. (כל עוד שלא מפיץ לאחרים).
אשמח אם אתה מכיר מי קיבל תמורה מאוצר החכמה. כי בינתיים אני מכיר כמה מחברים שנתנו את ספריהם ולא קבלו מאומה...כשאני נותן ספר לאוצר החכמה, זה בתנאים שלי ותמורת קבלת תמורה מסויימת. ולא שכל אחד ילך ויעשה בזה מה שיחפוץ, אלא רק שיצפה בזה באוצר, ומקסימום ידפיס מזה כמה עמודים כמו שהם נותנים, אבל לא שיפרוץ את זה ויקח את כל הספר וידפיס לעצמו. ומי שמעוניין בספר מודפס, שיתכבד ויקנה אותו.
תלוי כמה ספרים נתנו, ועד כמה הספר היה נצרך לאוצר החכמה.אשמח אם אתה מכיר מי קיבל תמורה מאוצר החכמה. כי בינתיים אני מכיר כמה מחברים שנתנו את ספריהם ולא קבלו מאומה...