אז בבקשה תפנה כבר !!!לא יודע, לא ראיתי פרומו..
אבל כן אמרו לפנות למייל mazkirut@rashut2.org.il
ואם פנית מה השיבו?
האם צירפת את העצומה?
אז בבקשה תפנה כבר !!!לא יודע, לא ראיתי פרומו..
אבל כן אמרו לפנות למייל mazkirut@rashut2.org.il
לא במה שנוגע לכבוד התורה. התפקיד שלנו למחות.יש ממסדים במדינה הזאת ככל שאתה תתיחס ותגיב ותתרגש מהם הם יותר רעבים כמאמר חז"ל משביעו רעב מרעיבו שבע..... ודי למבין
ואני חושב שהגיע הזמן (באמת לא ממקום של נקמה וכעס, אלא מקום רגיש ואמיתי והלכתי) לעשות הכל להראות את החשיבות של כבוד התורה בעינינו.יש ממסדים במדינה הזאת ככל שאתה תתיחס ותגיב ותתרגש מהם הם יותר רעבים כמאמר חז"ל משביעו רעב מרעיבו שבע..... ודי למבין
גא"מ מצטרף לשאלתך. ופלא שיש כאן בפורום (לא הרב מורה) אנשים שמקבלים את כל הזבל של העולם ומעלים לכאן זה לא מכובד וד"ל.אני לא כ"כ מבין במה מדובר. אבל שאלתי היא איך יודעים מה הולך להיות משודר בעתיד?
חובתינו המוסרית. ואם יש אפילו ספק קטן שיצא מפה יוזמה גדולה (לא העצומה הקטנה הזו, אלא משהו גדול יותר) והיה זה שכרינו. הדבר בגדר ספק דאורייתא לחומרא.אנחנו מעלים את זה כאן דווקא בגלל שזה זבל.
האם זו לא חובתנו המוסרית למחות?
השאלה אם צריך לפרסם דבר שיתכן והרבה מהחברים פה הי"ו בכלל לא היו נחשפים אליו.אנחנו מעלים את זה כאן דווקא בגלל שזה זבל.
האם זו לא חובתנו המוסרית למחות?
ודאי שחתמתי על העצומה בשנייה הראשונה שפירסמת פה. אבל אני ספיציפית הייתי נגד זה כי אני חושב שזה פחות מכבד עצומה קטנה שמראה קצת אנשים. עדיף שלא היתה באה לעולם. אחרי שבאה ודאי שחיזקתיה וחתמתי.לתת רעיונות - תמיד כיף.
צריך להיות מציאותיים, אם אתם בעלי השפעה - מוזמנים.
כולנו יודעים שהכי הרבה (כנראה) שאנו יכולים זו עצומה קטנה. ועדיף מכלום.
לא הבנתי מה אתם רוצים ממנו?השאלה אם צריך לפרסם דבר שיתכן והרבה מהחברים פה הי"ו בכלל לא היו נחשפים אליו.
לא רוצה ממנו כלום, שאלתי שאלה האם הצר שווה בנזק וכו'.לא הבנתי מה אתם רוצים ממנו?
אתם לא רוצים לדעת שפוערים בחוץ את הפה נגד מרן שליט"א?
אתם לא צריכים לכאוב?
אתם לא צריכים לחזק את מרן שליט"א בדרכים שונות?
זה הזמן בדרשות של החברים הקרובות, דוקא לדבר בשמו של מרן שליט"א דברי הלכה מוסר ועוד. להרים עוד את קרנה של תורה.
ואכן, אני לא רוצה לדעת, לא ביזוי גדולי תורה ולא את כל התועבות של תרבות האנשים החטאים הללו.אתם לא רוצים לדעת שפוערים בחוץ את הפה נגד מרן שליט"א?
טוב.. תמשיך להיות עמוק כבת יענה.ואכן, אני לא רוצה לדעת, לא ביזוי גדולי תורה ולא את כל התועבות של תרבות האנשים החטאים הללו.
הלוואי ואזכה.תמשיך לשבת בכולל
האמת שאתה צודק, אבל משתדל להחשף לנושאים תורניים יותר, ופחות לדברים לא חיוביים.אגב, אולי כדאי שתעזוב גם את האינטרנט. המון דברים משם עדיף שלא תדע
למה להגיע לכ"ש.בית מקדש השני נחרב על זה שראו אפי' יהודי "פשוט" שמשפילים אותו ושתקו, כ"ש פה...
וזה היה יכול להיות טענה יפה "הם פשוט גם לא רצו לראות את התועבה".