ע עבד ה׳ Well-known member 15 אוגוסט (8) 2025 #1 האם יותר בטוח לנסוע לחברון ברכב פרטי דרך מעבר תרקומיא או דרך כביש 367 ומשם לכביש 60 (הדרך אחרי בית שמש)?
האם יותר בטוח לנסוע לחברון ברכב פרטי דרך מעבר תרקומיא או דרך כביש 367 ומשם לכביש 60 (הדרך אחרי בית שמש)?
פ פשוט Well-known member 15 אוגוסט (8) 2025 #2 אני רוב הפעמים נסעתי מירושלים דרך כביש 60. פעמיים נאלצתי לנסוע דרך מעבר תרקומיא בואכה אדורה תלם חלחול, והנסיעה היתה פחות נעימה... נסיעה טובה ובטוחה.
אני רוב הפעמים נסעתי מירושלים דרך כביש 60. פעמיים נאלצתי לנסוע דרך מעבר תרקומיא בואכה אדורה תלם חלחול, והנסיעה היתה פחות נעימה... נסיעה טובה ובטוחה.
ע עבד ה׳ Well-known member 16 אוגוסט (8) 2025 #3 פשוט אמר: אני רוב הפעמים נסעתי מירושלים דרך כביש 60. פעמיים נאלצתי לנסוע דרך מעבר תרקומיא בואכה אדורה תלם חלחול, והנסיעה היתה פחות נעימה... נסיעה טובה ובטוחה. לחץ כדי להרחיב... אני בא מהדרום אז הדרך שהוייז הביא לי זה דרך כביש 367(אחרי בית שמש) ואח"כ לכביש 60 האם הדרך הזאת גם בסדר,
פשוט אמר: אני רוב הפעמים נסעתי מירושלים דרך כביש 60. פעמיים נאלצתי לנסוע דרך מעבר תרקומיא בואכה אדורה תלם חלחול, והנסיעה היתה פחות נעימה... נסיעה טובה ובטוחה. לחץ כדי להרחיב... אני בא מהדרום אז הדרך שהוייז הביא לי זה דרך כביש 367(אחרי בית שמש) ואח"כ לכביש 60 האם הדרך הזאת גם בסדר,
פ פשוט Well-known member 16 אוגוסט (8) 2025 #4 עבד ה׳ אמר: אני בא מהדרום אז הדרך שהוייז הביא לי זה דרך כביש 367(אחרי בית שמש) ואח"כ לכביש 60 האם הדרך הזאת גם בסדר, לחץ כדי להרחיב... אם אתה בא מהדרום לכאורה הדרך הכי קצרה היא דרך כביש 60 דרך מיתר עותניאל אל פאוור.
עבד ה׳ אמר: אני בא מהדרום אז הדרך שהוייז הביא לי זה דרך כביש 367(אחרי בית שמש) ואח"כ לכביש 60 האם הדרך הזאת גם בסדר, לחץ כדי להרחיב... אם אתה בא מהדרום לכאורה הדרך הכי קצרה היא דרך כביש 60 דרך מיתר עותניאל אל פאוור.
ע עבד ה׳ Well-known member 16 אוגוסט (8) 2025 #5 פשוט אמר: אם אתה בא מהדרום לכאורה הדרך הכי קצרה היא דרך כביש 60 דרך מיתר עותניאל אל פאוור. לחץ כדי להרחיב... אני בא מאשדוד שזה לא בדיוק משם. הדרך הכי מהירה שהוויז מביא זה דרך תרקומיא והדרך השנייה היא מ367
פשוט אמר: אם אתה בא מהדרום לכאורה הדרך הכי קצרה היא דרך כביש 60 דרך מיתר עותניאל אל פאוור. לחץ כדי להרחיב... אני בא מאשדוד שזה לא בדיוק משם. הדרך הכי מהירה שהוויז מביא זה דרך תרקומיא והדרך השנייה היא מ367
פ פשוט Well-known member 16 אוגוסט (8) 2025 #6 עבד ה׳ אמר: אני בא מאשדוד שזה לא בדיוק משם. הדרך הכי מהירה שהוויז מביא זה דרך תרקומיא והדרך השנייה היא מ367 לחץ כדי להרחיב... תרקומיא זה יותר קצר 367 זה יותר נעים... נסיעה טובה ושיתקבלו התפילות והבקשות.
עבד ה׳ אמר: אני בא מאשדוד שזה לא בדיוק משם. הדרך הכי מהירה שהוויז מביא זה דרך תרקומיא והדרך השנייה היא מ367 לחץ כדי להרחיב... תרקומיא זה יותר קצר 367 זה יותר נעים... נסיעה טובה ושיתקבלו התפילות והבקשות.
ע עבד ה׳ Well-known member 17 אוגוסט (8) 2025 #7 פשוט אמר: תרקומיא זה יותר קצר 367 זה יותר נעים... נסיעה טובה ושיתקבלו התפילות והבקשות. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה על כל העזרה יה"ר שהמברך יבורך מפי עליון פי מיליון
פשוט אמר: תרקומיא זה יותר קצר 367 זה יותר נעים... נסיעה טובה ושיתקבלו התפילות והבקשות. לחץ כדי להרחיב... תודה רבה על כל העזרה יה"ר שהמברך יבורך מפי עליון פי מיליון