• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

נשאלתי מה סגולות ועצות לעובר הפוך?

הסגולה ללכת על ארבע זה טבעי, דבר שגם רופאים ממליצים, לא סגולה רוחנית
הסגולה של ספרים הפוכים, אכן בדוק ומנוסה, ויש לזה מקורות קודמים להגרח"ק [לא יודע מה הם אבל זה סגולה ישנה]

אברך אחד שח לי שהרבנית קנייבסקי אמרה לבדוק אם יש ספרים הפוכים בבית
הבאתי את זה לעיל, ומובא בספר שפעם אמרה כן לאשה ולאחר זמן האשה הגיעה לבשר לה שאכן הפכה את כל הסירים בבית וכן אמרה לחברתה לעשות כן והעובר נתהפך.. ראו מה גדול כחה של התמימות.

יש הרבה סגולות
העיקר זה תפילות של שני בני הזוג
וגם ברכות מרבנים:
הגרח"ק אמר לי בניגון ליטאי "ונהפוך הוא" וחזר ע"ז פעמיים
הגאון היח"ס הבטיח לי שיהיה לידה רגילה
הגר"ר אלבז ג"כ הבטיח ש"היא תלד כשורה".
אולם צריך להאמין בברכות,
וכאן המקום לספר, שהרופא נשים של אשתי (חילוני גמור) לא הסכים לנו לשמוע לרבנים, ואמר לנו מה הם מבינים, והמליץ בכל תוקף על ניתוח מחמת סכנה לה ולולד, והייתי בקשר תמידי עם המשבק של ר' חיים, ואפי"ה מסר לי משמו שלא לעשות הניתוח. עד שהרופא הרים עיניו ואמר לי אני מסיר אחריות ממכם.
ואמר לנו לבוא אליו בעוד מס' ימים לבדיקה אחרונה מבחינתו, ובאותו יום שקבע לבוא אליו התחיל ג"כ לאשתי צירי לידה, וכשבאנו אליו, אמר לנו ליסוע ישר לביה"ח, אלא שרצה לבודקה שוב, ואז כשעלתה לבדיקה, הוא אומר לנו (פחות או יותר בהאי לישנא): הרבנים שלכם צודקים, אני לא מאמין העובר התהפך, ואף בדק שוב כמה פעמים לוודאות שאכן הוא רואה טוב. (ושערותיו הלבנות עמדו. כפשוטו).

נערך לאחרונה:
הסגולה הנז' לעיל בשם הגר"י פישר זצ"ל, בעבר ראיתיה בספר סגולות וקבלה מעשית ישן נושן ושם הובא שיעשה זאת במעיין ולא כתוב מעיין מסויים.
בספר החדש של מורנו ח''ר יעקב שכנזי ח''ב עמו' רלד הביא ב' השיטות

חזור
חלק עליון