י יש תקוה Active member 24 אפריל 2025 #1 שלום וברכה מישהו יודע אם ניתן להשיגו כעת? ככל הידוע לי אזל מהמלאי בכל החנויות... האם מישהו יודע אם יש צפי להו"ל מחדש על זה וכל כיו"ב ידיעה לגבי השגת סט זה - אשמח שיעדכן כאן. יש"כ ושכמ"ה.
שלום וברכה מישהו יודע אם ניתן להשיגו כעת? ככל הידוע לי אזל מהמלאי בכל החנויות... האם מישהו יודע אם יש צפי להו"ל מחדש על זה וכל כיו"ב ידיעה לגבי השגת סט זה - אשמח שיעדכן כאן. יש"כ ושכמ"ה.
י יש תקוה Active member 24 אפריל 2025 #3 אמונה ובטחון אמר: תוכל גם לשאול את הרב בעצמו לחץ כדי להרחיב... כיצד... חלק מהכוונה בזה שכתבתי כאן הייתה אולי יש מישהו שיש לו קשר לרב ויודע משהו
אמונה ובטחון אמר: תוכל גם לשאול את הרב בעצמו לחץ כדי להרחיב... כיצד... חלק מהכוונה בזה שכתבתי כאן הייתה אולי יש מישהו שיש לו קשר לרב ויודע משהו
ע"ה ס"ט Well-known member 24 אפריל 2025 #5 s.cohen אמר: תשלח פרטים אדאג לך לסט לחץ כדי להרחיב... לפני כמה שנים קניתי בביתו ברמת שלמה סט, ואמר לי שהא מהסטים האחרונים ממש.
s.cohen אמר: תשלח פרטים אדאג לך לסט לחץ כדי להרחיב... לפני כמה שנים קניתי בביתו ברמת שלמה סט, ואמר לי שהא מהסטים האחרונים ממש.
י יש תקוה Active member 24 אפריל 2025 #6 עה סט אמר: לפני כמה שנים קניתי בביתו ברמת שלמה סט, ואמר לי שהא מהסטים האחרונים ממש. לחץ כדי להרחיב... חבל שלא מוציאים עוד פעם...
עה סט אמר: לפני כמה שנים קניתי בביתו ברמת שלמה סט, ואמר לי שהא מהסטים האחרונים ממש. לחץ כדי להרחיב... חבל שלא מוציאים עוד פעם...
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 25 אפריל 2025 #7 עה סט אמר: בביתו ברמת שלמה סט לחץ כדי להרחיב... ???? הוא גר בבת ים
ע"ה ס"ט Well-known member 26 אפריל 2025 #9 תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: ???? הוא גר בבת ים לחץ כדי להרחיב... לפני שהתמנה לרב העיר בת ים היה גר ברמ"ש.
תלמיד הרב הצעיר ניו אמר: ???? הוא גר בבת ים לחץ כדי להרחיב... לפני שהתמנה לרב העיר בת ים היה גר ברמ"ש.
תלמיד הרב "הצעיר ני"ו" Well-known member 26 אפריל 2025 #10 עה סט אמר: לפני שהתמנה לרב העיר בת ים היה גר ברמ"ש. לחץ כדי להרחיב... לפני כמה שנים משמע 3-4 שנים בגלל זה התמיהה ועוד הרב מכהן למעלה מ7 שנים כרב העיר
עה סט אמר: לפני שהתמנה לרב העיר בת ים היה גר ברמ"ש. לחץ כדי להרחיב... לפני כמה שנים משמע 3-4 שנים בגלל זה התמיהה ועוד הרב מכהן למעלה מ7 שנים כרב העיר
א אביטל New member 27 אפריל 2025 #11 s.cohen אמר: תשלח פרטים אדאג לך לסט לחץ כדי להרחיב... שלום רב, אשמח אם ישנו סט יד שניה של "משפט הכתובה" לרכישה. אביטל (058-6099988)
s.cohen אמר: תשלח פרטים אדאג לך לסט לחץ כדי להרחיב... שלום רב, אשמח אם ישנו סט יד שניה של "משפט הכתובה" לרכישה. אביטל (058-6099988)