ציון לא חייםאכן זה סידור של הרב חיים רבי שהוציא לאור את עבודת השם.
אולם בגלל שהפסיד בדין תורה את הזכויות על עבודת השם לכן הוא הוציא סידור חדש משלו, שהוא עבודת השם משופר בכמה בחינות.
הוא ביקש ממני רשות להכניס חלק מהפירושים מהסידור שלי והסכמתי, כי סוף כל סוף רוב הפירוש שלי מלוקט מספרי ראשונים ואחרונים ואין לי בעלות על כך. לכן זה נראה שילוב עם כוונת הלב. אולם אין זה באמת כך.
סליחה שאני חופר אבל אם הוא כתב זאת זה שלו, לא???אולם בגלל שהפסיד בדין תורה את הזכויות על עבודת השם לכן הוא הוציא סידור חדש משלו,
אשריך...הוא ביקש ממני רשות להכניס חלק מהפירושים מהסידור שלי והסכמתי, כי סוף כל סוף רוב הפירוש שלי מלוקט מספרי ראשונים ואחרונים ואין לי בעלות על כך.
הוא מכר את זכות ההדפסה לסוחר אחד. אך בחוזה הוא לא רשם שהוא גם יוכל להדפיס בעצמו. ועל זה היה הדין תורה.סליחה שאני חופר אבל אם הוא כתב זאת זה שלו, לא???
אכן זה סידור של הרב ציון רבי שהוציא לאור את עבודת השם.
אולם בגלל שהפסיד בדין תורה את הזכויות על עבודת השם לכן הוא הוציא סידור חדש משלו, שהוא עבודת השם משופר בכמה בחינות.
הוא ביקש ממני רשות להכניס חלק מהפירושים מהסידור שלי והסכמתי, כי סוף כל סוף רוב הפירוש שלי מלוקט מספרי ראשונים ואחרונים ואין לי בעלות על כך. לכן זה נראה שילוב עם כוונת הלב. אולם אין זה באמת כך.
במחילה מכת"ר אך נראה לי כי השיח מיותר לחלוטין, איש אינו אמור לדעת מהדין תורה ומי הפסיד...הוא מכר את זכות ההדפסה לסוחר אחד. אך בחוזה הוא לא רשם שהוא גם יוכל להדפיס בעצמו. ועל זה היה הדין תורה.
ובכל מקרה הסידור כעת טוב יותר מעבודת השם, כיון שהוא תיקן חלק מהשיבושים שיש בעבודת השם.
למה לא? כמה אנשים יכולים להינצל מנפילה דומה הודות לידיעות אלו.במחילה מכת"ר אך נראה לי כי השיח מיותר לחלוטין, איש אינו אמור לדעת מהדין תורה ומי הפסיד...
איך בדיוק אפשר להינצל מלשמוע על מישהו שהפסיד בדין תורה??למה לא? כמה אנשים יכולים להינצל מנפילה דומה הודות לידיעות אלו.
במחילה מכת"ר אך נראה לי כי השיח מיותר לחלוטין, איש אינו אמור לדעת מהדין תורה ומי הפסיד...
מה נעשה שבית הדין פירסם את פסק הדין בחוצות קריה?!איך בדיוק אפשר להינצל מלשמוע על מישהו שהפסיד בדין תורה??
סתם פטפוט וריכול בעלמא
אין לי ספק שאם היה רואה זאת היה נפגע מכך.
ועדיין לבוא ולדון פה בדברים הנוגעים לגופו של אדם אין זה ראוי כלל ועיקרמה נעשה שבית הדין פירסם את פסק הדין בחוצות קריה?!
ועכ"פ אחר שהדבר ידוע לרבים הוי מילתא דמיתאמרא באפי תלתא.
עניתי על מה שכתבו. ותול"מ.ועדיין לבוא ולדון פה בדברים הנוגעים לגופו של אדם אין זה ראוי כלל ועיקר
ובכלל שזה אחד מכללי הפורום