• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

סיסמא GMAIL שנשכחה

מוח חושב

Active member
שכחתי את הסיסמא ב GMAIL וכשעושים איפוס סיסמא הם שולחים הודעה עם סיסמא חדשה במספר הטלפון שרשמתי, אבל הבעייה שאין לנו קבלת הודעת בטלפון הכשרים !

אני תקוע, יש למי שהוא איזה שהוא רעיון

מי כתבו?
אפשר לשאול שם כל שאלה במחשבים וטכנולוגיה, אם מישהו יודע יענו (רק לא תמיד יודעים...)
הוא התכוון שזה לא קשור ל"פורום מורשת מרן" אלא ל"פורום מתמחים טופ".
ו'כתבו' הכוונה אליך שהפנית לשם.

בד"כ יש אפשרות לבחור שיתקשרו עם הקוד
יש אכן אפשרות כזו, אך ניסיתי כניסיון על המייל שלי [לא שכחתי הסיסמא רק כבדיקה]. בחרתי בשיחה וזה אומר שג'ימייל יתקשר למספר שלי, אך בפועל לא קיבלתי שיחה. [אולי תקלה ואצלו כן יעבוד - באמת בפרוג ראיתי מי שכתב שאצלו עובד ומקבל שיחה].

באתר שקישרו אליו לעיל ראיתי ששאלו שאלה זו והציעו לעבור לחברה אחרת [כמו *גולן טלקום]
שבה [כך לטענתם] למרות שsms חסום מג'ימייל כן מקבלים sms.

אולי הוא יכול לפנות לחברת הטלפון שלו ולשאול אם הם יכולים לפתוח לsms רק לג'י מייל?[אולי זה לא אפשרי מי יודע אבל כדאי לשאול].

* [הוספה מאחד המשתמשים מפרוג: בפלאפון תומך כשר דור 3 של חברת גולן אפשר לקבל SMS מהמייל רק בשביל קוד מניסיון]
כמו כן ראיתי בפרוג הצעה זו: "
האם אמר אי פעם למחשב לשמור את הסיסמא בדפדפן?
אם כן, יש להפעיל את הדפדפן > הגדרות (לרדת עד למטה) > מתקדם > נהל סיסמאות >
שמה כתובת המייל שלו ולידה סימן של עין. ללחוץ על העין, להזין שם משתמש וסיסמא (המשמשת לכניסה למחשב) והסיסמא למייל תתגלה".

נערך לאחרונה:
חזור
חלק עליון