י יער השדה Active member 22 Jan 2022 #1 פעם ראיתי שהיה מישהו שספר את כמות הספרים שהיו בספרייה של מר"ן זצ"ל, והיו שם 22 אלף ספרים. מישהו יודע להגיד אם עשו קטלוג של הספרים ?
פעם ראיתי שהיה מישהו שספר את כמות הספרים שהיו בספרייה של מר"ן זצ"ל, והיו שם 22 אלף ספרים. מישהו יודע להגיד אם עשו קטלוג של הספרים ?
יצחק משען Well-known member 22 Jan 2022 #3 בודאי שיש שם קטלוג מסודר היטב עוד מחיי מרן היה וגם היום הוא שם כמדומני שאמרו לי שיש 40.000 ספרים ואיני זוכר עתה
בודאי שיש שם קטלוג מסודר היטב עוד מחיי מרן היה וגם היום הוא שם כמדומני שאמרו לי שיש 40.000 ספרים ואיני זוכר עתה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 22 Jan 2022 #4 מרן הראשל"צ שליט"א הזכיר עניין זה בשיעורו לפני מספר שבועות (במוצ"ש פרשת ויחי), ואמר שיש למעלה מ-20,000 ספרים. כמה ואיזה ספרים היו בספריה של מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל? מורינו פוסק הדור רבינו יצחק יוסף שליט"א מספר הראשון לציון והרב הראשי לישראל מרן הגאון רבינו יצחק יוסף שליט"א התייחס בשיעורו השבועי הגדול בתבל, לעניין הספרים שהיו בבית של אביו הגדול, מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה. צפו: moreshet-maran.com נערך לאחרונה: 22 Jan 2022
מרן הראשל"צ שליט"א הזכיר עניין זה בשיעורו לפני מספר שבועות (במוצ"ש פרשת ויחי), ואמר שיש למעלה מ-20,000 ספרים. כמה ואיזה ספרים היו בספריה של מרן הרב עובדיה יוסף זצ"ל? מורינו פוסק הדור רבינו יצחק יוסף שליט"א מספר הראשון לציון והרב הראשי לישראל מרן הגאון רבינו יצחק יוסף שליט"א התייחס בשיעורו השבועי הגדול בתבל, לעניין הספרים שהיו בבית של אביו הגדול, מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה. צפו: moreshet-maran.com
י יער השדה Active member 22 Jan 2022 #5 יצחק משען אמר: בודאי שיש שם קטלוג מסודר היטב עוד מחיי מרן היה וגם היום הוא שם כמדומני שאמרו לי שיש 40.000 ספרים ואיני זוכר עתה לחץ כדי להרחיב... מדהים! ניתן לקבלו איך שהוא (כקובץ,צילום וכיו"ב)?
יצחק משען אמר: בודאי שיש שם קטלוג מסודר היטב עוד מחיי מרן היה וגם היום הוא שם כמדומני שאמרו לי שיש 40.000 ספרים ואיני זוכר עתה לחץ כדי להרחיב... מדהים! ניתן לקבלו איך שהוא (כקובץ,צילום וכיו"ב)?