Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
הערה: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
נוֹרמָלִי
תודה על המחאה "מלב טהור", אבל מבין ריסי עיניך ניכר שחיפשת על מה להעיר, ואשראי שתפסת אותי על ט"ס ולא טעות בתוכן. וחבל שלא קראת את מה שכתבתי, כי אני בקטע שלם בא להסביר למה האור לציון לא כתב מפורש להתיר, כי הוא עניו ולא אוהב מחלוקות, וזה מה שכתבתי בסוגריים שהוא לא הניח ב' תפילין ליד הרב עובדיה, אז רק טיפש יחשוב שכתבתי "אוהב מחלוקות", כי זה ההיפך מהתוכן שכתבתי, ערב טוב.ובנוגע ל"פשוט", חבל שאתה "פשוט" אוהב לעשות בדיחות. ולא לענות כמו בן אדם פשוט.ולאדון אברהם אוחיון אני רגיל להוציא חוברות בהלכה, ואני אשמח שתעשה לי הגהות, יש לך עין טובה בזה
תודה על המחאה "מלב טהור", אבל מבין ריסי עיניך ניכר שחיפשת על מה להעיר, ואשראי שתפסת אותי על ט"ס ולא טעות בתוכן. וחבל שלא קראת את מה שכתבתי, כי אני בקטע שלם בא להסביר למה האור לציון לא כתב מפורש להתיר, כי הוא עניו ולא אוהב מחלוקות, וזה מה שכתבתי בסוגריים שהוא לא הניח ב' תפילין ליד הרב עובדיה, אז רק טיפש יחשוב שכתבתי "אוהב מחלוקות", כי זה ההיפך מהתוכן שכתבתי, ערב טוב.
ובנוגע ל"פשוט", חבל שאתה "פשוט" אוהב לעשות בדיחות. ולא לענות כמו בן אדם פשוט.
ולאדון אברהם אוחיון אני רגיל להוציא חוברות בהלכה, ואני אשמח שתעשה לי הגהות, יש לך עין טובה בזה