י ישראל Well-known member 7 פברואר (2) 2022 #21 אושרי רביב אמר: איך יכול להיות חכם ישראל? לחץ כדי להרחיב... יעיין מר ויווכח. כ"כ להדיא מרן שליט"א בשלחן המערכת ערך אכילה עמוד רפח. ובעוד מקומות. וע"ע בקובץ אור יצחק ויצא.
אושרי רביב אמר: איך יכול להיות חכם ישראל? לחץ כדי להרחיב... יעיין מר ויווכח. כ"כ להדיא מרן שליט"א בשלחן המערכת ערך אכילה עמוד רפח. ובעוד מקומות. וע"ע בקובץ אור יצחק ויצא.
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 7 פברואר (2) 2022 #22 אושרי רביב אמר: שישערו אך ורק לפי הנפח... לחץ כדי להרחיב... צ"ל לפי משקל
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 7 פברואר (2) 2022 #23 ישראל אמר: כ"כ להדיא מרן שליט"א בשלחן המערכת ערך אכילה עמוד רפח. ובעוד מקומות. וע"ע בקובץ אור יצחק ויצא לחץ כדי להרחיב... ועיין ילקו"י פסח סי' תפו ובהערה, והבן.
ישראל אמר: כ"כ להדיא מרן שליט"א בשלחן המערכת ערך אכילה עמוד רפח. ובעוד מקומות. וע"ע בקובץ אור יצחק ויצא לחץ כדי להרחיב... ועיין ילקו"י פסח סי' תפו ובהערה, והבן.
ר ראובן יוסף מיארה Well-known member 7 פברואר (2) 2022 #24 . קבצים מצורפים הרב אבוטבול בשם מרן.pdf הרב אבוטבול בשם מרן.pdf 369.7 KB · צפיות: 12
י ישראל Well-known member 8 פברואר (2) 2022 #25 היום הייתי עם מרן שליט"א, והיה שם גם הגאון הרב זמיר כהן שליט"א, ומרן פלפל עמו בפרשתא דא. אמנם היה נראה שעדיין הרב זמיר נשאר בדעתו ללכת אחר הנפח.
היום הייתי עם מרן שליט"א, והיה שם גם הגאון הרב זמיר כהן שליט"א, ומרן פלפל עמו בפרשתא דא. אמנם היה נראה שעדיין הרב זמיר נשאר בדעתו ללכת אחר הנפח.
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 8 פברואר (2) 2022 #26 ישראל אמר: היום הייתי עם מרן שליט"א, והיה שם גם הגאון הרב זמיר כהן שליט"א, ומרן פלפל עמו בפרשתא דא. לחץ כדי להרחיב... עלה ביניהם גם נושא הרב הראשי הבא?
ישראל אמר: היום הייתי עם מרן שליט"א, והיה שם גם הגאון הרב זמיר כהן שליט"א, ומרן פלפל עמו בפרשתא דא. לחץ כדי להרחיב... עלה ביניהם גם נושא הרב הראשי הבא?