Y yitzchak bar New member 10 Jan 2022 #1 ראיתי שיצא לאור ספר דרכי מרן על כללי הש"ע היכן ניתן להשיגו ? ומה המייל של המחבר ?
מ מוישי ס"ט Well-known member 10 Jan 2022 #2 אם כוונתך להאי דמצורף הכא, הנה מה טוב. דרכי מרן- ר' יוסף קארו - WSLibrary קיצור כללי השו"ע והרמ"א, ביאורים וחידושים. www.wslibrary.net
אם כוונתך להאי דמצורף הכא, הנה מה טוב. דרכי מרן- ר' יוסף קארו - WSLibrary קיצור כללי השו"ע והרמ"א, ביאורים וחידושים. www.wslibrary.net
יצחק משען Well-known member 10 Jan 2022 #4 בגוף הספר יש רק מייל של כולל ברכת מרדכי ותו לא, ושם המחבר נעלם מאין קול חי kolelbirkatmordechai@gmail.com
בגוף הספר יש רק מייל של כולל ברכת מרדכי ותו לא, ושם המחבר נעלם מאין קול חי kolelbirkatmordechai@gmail.com
נ נוריאל Well-known member 10 Jan 2022 #5 יצחק משען אמר: בגוף הספר יש רק מייל של כולל ברכת מרדכי ותו לא, ושם המחבר נעלם מאין קול חי kolelbirkatmordechai@gmail.com לחץ כדי להרחיב... באתר הספרייה הספרדית שקישר אליו הרב @מוישי ס"ט כתוב - "ר' ראובן ללוש".
יצחק משען אמר: בגוף הספר יש רק מייל של כולל ברכת מרדכי ותו לא, ושם המחבר נעלם מאין קול חי kolelbirkatmordechai@gmail.com לחץ כדי להרחיב... באתר הספרייה הספרדית שקישר אליו הרב @מוישי ס"ט כתוב - "ר' ראובן ללוש".
יצחק משען Well-known member 10 Jan 2022 #6 נוריאל אמר: באתר הספרייה הספרדית שקישר אליו הרב @מוישי ס"ט כתוב - "ר' ראובן ללוש". לחץ כדי להרחיב... ברוך תהיה אכן רק עתה ראיתי שם כן האם החכם הזה קשור ל @הרב שמעון ללוש ? נערך לאחרונה על ידי מנחה: 4 אפריל 2024
נוריאל אמר: באתר הספרייה הספרדית שקישר אליו הרב @מוישי ס"ט כתוב - "ר' ראובן ללוש". לחץ כדי להרחיב... ברוך תהיה אכן רק עתה ראיתי שם כן האם החכם הזה קשור ל @הרב שמעון ללוש ?
נ נוריאל Well-known member 10 Jan 2022 #7 יצחק משען אמר: ברוך תהיה אכן רק עתה ראיתי שם כן חבל שלא לוקחים שם שקל על כל עמוד המחיר היה יותר זול.. האם החכם הזה קשור ל @הרב שמעון ללוש ? לחץ כדי להרחיב... לא יודע אם הם קשורים גם אני התעניינתי. לגבי המחיר, זה באמת לא מובן.
יצחק משען אמר: ברוך תהיה אכן רק עתה ראיתי שם כן חבל שלא לוקחים שם שקל על כל עמוד המחיר היה יותר זול.. האם החכם הזה קשור ל @הרב שמעון ללוש ? לחץ כדי להרחיב... לא יודע אם הם קשורים גם אני התעניינתי. לגבי המחיר, זה באמת לא מובן.
א איש תם Well-known member 15 Jan 2022 #9 הוא מוכר את זה לחנויות ב100 ש"ח הוא אומר שלוקח על העבודה. אבל יש עוד ספר 2 חלקים, חלק אחד כללי מרן הב"י וחלק שני כללי מרן הרב עובדיה זיע"א. מישהו הביא לי את זה אבל איני יודע פרטים. אשתדל להעלות בהמשך.
הוא מוכר את זה לחנויות ב100 ש"ח הוא אומר שלוקח על העבודה. אבל יש עוד ספר 2 חלקים, חלק אחד כללי מרן הב"י וחלק שני כללי מרן הרב עובדיה זיע"א. מישהו הביא לי את זה אבל איני יודע פרטים. אשתדל להעלות בהמשך.
א אהרן כהן Well-known member 9 פברואר (2) 2024 #11 נ.ב. ספר דרכי מרן יכנס לעדכון הקרוב בע"ה של אוצר החכמה.