י ישי שחר Member 20 פברואר (2) 2023 #1 ספר חדש שיצא לאור קבצים מצורפים IMG-20230220-WA0014.jpg 434 KB · צפיות: 94
מ מוח חושב Active member 20 פברואר (2) 2023 #2 זה נראה יפה מאד, איפה אפשר להשיג אותו ? ואפשר דוגמא קטן כאן?
ע עבד ה׳ Well-known member 20 פברואר (2) 2023 #3 יהודה ל אמר: זה נראה יפה מאד, איפה אפשר להשיג אותו ? ואפשר דוגמא קטן כאן? לחץ כדי להרחיב... יש לך שם מס טלפון
יהודה ל אמר: זה נראה יפה מאד, איפה אפשר להשיג אותו ? ואפשר דוגמא קטן כאן? לחץ כדי להרחיב... יש לך שם מס טלפון
מ מרדכי מיכאלי Well-known member 20 פברואר (2) 2023 #5 ישי שחר אמר: ספר חדש שיצא לאור לחץ כדי להרחיב... מעניין מאיפה הוא קיבץ וריבץ את מנהגי עדת גרוזיה......
ישי שחר אמר: ספר חדש שיצא לאור לחץ כדי להרחיב... מעניין מאיפה הוא קיבץ וריבץ את מנהגי עדת גרוזיה......
נ נוריאל Well-known member 21 פברואר (2) 2023 #6 יהודה ל אמר: תודה כבר הזמנתי ! לחץ כדי להרחיב... אם יתאפשר לך כשיגיע אשמח מאוד להתרשמות וצילום של כמה דפים לדוגמא.
יהודה ל אמר: תודה כבר הזמנתי ! לחץ כדי להרחיב... אם יתאפשר לך כשיגיע אשמח מאוד להתרשמות וצילום של כמה דפים לדוגמא.
נ נוריאל Well-known member 21 פברואר (2) 2023 #8 יהודה ל אמר: בשמחה, זה אמור להגיע היום, אעדכן לחץ כדי להרחיב... תודה רבה תבורך!
נ נוריאל Well-known member 27 פברואר (2) 2023 #10 יהודה ל אמר: לא קיבלתי עדיין, אני לא שכחתי אותכם לחץ כדי להרחיב... הגיע כבר? יש לך התרשמות ראשונית מהספר [ואם אפשר תמונה או שתיים?].
יהודה ל אמר: לא קיבלתי עדיין, אני לא שכחתי אותכם לחץ כדי להרחיב... הגיע כבר? יש לך התרשמות ראשונית מהספר [ואם אפשר תמונה או שתיים?].
יהודה בן דוד - משנת יוסף Well-known member 27 פברואר (2) 2023 #11 מצורפת דוגמא קבצים מצורפים מודעה ודוגמא לספר שתילי זיתים אבן העזר.pdf מודעה ודוגמא לספר שתילי זיתים אבן העזר.pdf 12.4 MB · צפיות: 17
נ נוריאל Well-known member 27 פברואר (2) 2023 #12 יהודה בן דוד - משנת יוסף אמר: מצורפת דוגמא לחץ כדי להרחיב... תודה רבה! תבורך בכל מילי דמיטב אכי"ר. וכן הר' @יהודה ל הי"ו על רצונו הטוב.
יהודה בן דוד - משנת יוסף אמר: מצורפת דוגמא לחץ כדי להרחיב... תודה רבה! תבורך בכל מילי דמיטב אכי"ר. וכן הר' @יהודה ל הי"ו על רצונו הטוב.
יהודה בן דוד - משנת יוסף Well-known member 27 פברואר (2) 2023 #14 יהודה ל אמר: ממש סליחה שכחתי, אם אתה רוצה עוד דוגמא תכתוב לי לחץ כדי להרחיב... אשמח לעוד דוגמא.
נ נוריאל Well-known member 27 פברואר (2) 2023 #15 יהודה ל אמר: ממש סליחה שכחתי, אם אתה רוצה עוד דוגמא תכתוב לי לחץ כדי להרחיב... יהודה בן דוד - משנת יוסף אמר: אשמח לעוד דוגמא. לחץ כדי להרחיב... גם אני אשמח לעוד דוגמא, כמו כן מאחר וכל הספר ברשותך אשמח להתרשמותך גם אם ראשונית בלבד. תודה רבה!
יהודה ל אמר: ממש סליחה שכחתי, אם אתה רוצה עוד דוגמא תכתוב לי לחץ כדי להרחיב... יהודה בן דוד - משנת יוסף אמר: אשמח לעוד דוגמא. לחץ כדי להרחיב... גם אני אשמח לעוד דוגמא, כמו כן מאחר וכל הספר ברשותך אשמח להתרשמותך גם אם ראשונית בלבד. תודה רבה!