בשנה הקרובה או שרחוק מזהספר נפלא ביותר. הכל מדרשותיו וספריו של מרן זיע"א.
אם אתה רוצה לחכות עומד לצאת ספרי מרן על התנ"ך, לא יודעים מתי. אבל יצא.
זה לא זה שיש לו קו שבנות צעירות נמשכות אחר דיבוריו ויש בזה ריח לא טוב ואחריתו מי ישורנה!!!! זהו לא דרך התורה עליה גדלנו ובצלה הסתופפנו...אני ממליץ על הספרים של רבי רונן חזיזה
לפי מה שהבנתי כל השאלות שנשים שואלות וכד' הרב חזיזה לא שומע אותן כלל, אלא יש מישהי אחרת (כנראה אשתו או קרובתו) ששומעת ומעבירה לו את השאלות, ואח"כ הוא עונה על כולן בקו. והוא מדבר או מחזק ושר לה', בקו טלפון. ולא רואה ומדבר עם נשים כלל.זה לא זה שיש לו קו שבנות צעירות נמשכות אחר דיבוריו ויש בזה ריח לא טוב ואחריתו מי ישורנה!!!! זהו לא דרך התורה עליה גדלנו ובצלה הסתופפנו...
[הסתייגות- איני יודע אם זה הוא יש קו כזה ואמרו לי שזה שלו, בנות תיכון וכדו' לא נרדמות בלי לשמוע את קולו וכו']
אשתי שומעת אותו בטלפון תוך כדי סידור הבית, ותפירה וכד', וכך היא אמרה לי. [היא שמורה בשיא הצניעות ב"ה. ולא אמרה על כך כלום אלא רק משבחת לטובה וכאמור].איני יודע.
אולי אם יש מי בפורום שמכיר את הקו ומה קורה שם יודיענו שלא יצא חלילה לה"ר שלא במקום. או להיפך לדעת למנוע רגלינו מנתיבתם.
אל תמציא דברים שאתה לא יודע.זה לא זה שיש לו קו שבנות צעירות נמשכות אחר דיבוריו ויש בזה ריח לא טוב ואחריתו מי ישורנה!!!! זהו לא דרך התורה עליה גדלנו ובצלה הסתופפנו...
[הסתייגות- איני יודע אם זה הוא יש קו כזה ואמרו לי שזה שלו, בנות תיכון וכדו' לא נרדמות בלי לשמוע את קולו וכו']
ראשית, האדם יראה לעיניים וה' יראה ללבב.... וכבר שמענו על הרבה יראים וחרדים לאן הגיעו.........אל תמציא דברים שאתה לא יודע.
הרב הוא ירא שמים אמיתי. ואין שום ספק שעושה הכל בזהירות המירבית. יש מאות ואלפי רבנים שמוסרים שיעורים ועונים לשאלות של נשים.
ומי אלו 'חכמי האמת'?חכמי האמת שבדור
אל תטיל דופי בת"ח שאינך יודע עליהם מאומה ואתה ניזון אך ורק משמועות..זה לא זה שיש לו קו שבנות צעירות נמשכות אחר דיבוריו ויש בזה ריח לא טוב ואחריתו מי ישורנה!!!! זהו לא דרך התורה עליה גדלנו ובצלה הסתופפנו...