• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • שימו לב: ניתן לשלוח (בקובץ וורד) יישובים ומערכות בתורת מרן רבינו עובדיה יוסף זלה"ה, לקובץ בית יוסף תשפ"ו. למייל: office@moreshet-maran.com עד לחג השבועות תשפ"ה. אין התחייבות לפרסם, והרשות נתונה לערוך את הדברים לפני הפרסום. ניתן גם לשלוח מכתבים והערות על הגליונות הקודמים.

ספר מעגל טוב

אושרי רביב

Well-known member
שלום רב לאוהבי תורתך
בעבר ראיתי שבקבצים של בית יוסף יש מאמר מהרב אסף רביב (אולי אנחנו קרובי משפחה, אני לא יודע)
האם יש למישהו את מספר הטלפון שלו?
הוא הוציא עתה לאור מחדש את הספר "מעגל טוב" של מרן החיד"א, והייתי שמח לרכוש אותו ממנו.
תודה רבה!

שלום רב לאוהבי תורתך
בעבר ראיתי שבקבצים של בית יוסף יש מאמר מהרב אסף רביב (אולי אנחנו קרובי משפחה, אני לא יודע)
האם יש למישהו את מספר הטלפון שלו?
הוא הוציא עתה לאור מחדש את הספר "מעגל טוב" של מרן החיד"א, והייתי שמח לרכוש אותו ממנו.
תודה רבה!
בקש מהרב רביב שליט"א שיעבירו גם למורשת מרן למכירה.
כל ספר שיוצא צריך להמכר ב @מורשת מרן שופס.
אחרת קשה להשיג אותו.
צריך שכולם יהיו נקבצים תחת קורת גג אחת.
יישר כח.

ניתן להשיג בס"ד באתר מורשת מרן שופס.
זה הקישור לרכישה:

בס"ד יצא הספר מעגל טוב של מרן החיד"א בתוספות גדולות של כתבי ידו, ומבואות גדולים אודות קורות חייו וחיבוריו של מרן החיד"א זיע"א, ע"י מכון המאו"ר. כחלק מכל הסט האדיר של "כל כתבי החיד"א".
ניתן להשיג בחנויות הספרים ברחבי הארץ. או במשרדי המכון ברחוב הקבלן.

בס"ד יצא הספר מעגל טוב של מרן החיד"א בתוספות גדולות של כתבי ידו, ומבואות גדולים אודות קורות חייו וחיבוריו של מרן החיד"א זיע"א, ע"י מכון המאו"ר. כחלק מכל הסט האדיר של "כל כתבי החיד"א".
אני לא ראיתי עדיין לא את זה ולא את זה
אבל ממה שראיתי את העבודה של החכם רביב בספר מעשה צדיקים נראה לי שגם הספר הזה שוה כל שקל
לא כל ספר, בפרט של הספרדים, זוכה ליפול בידים מקצועיות
ומי כמוך החכם @מוישי ס"ט שזכית להשקיע הרבה בההדרת ספרי רבותינו נ''ע יודע זאת

מצ"ב התמונה.

קבצים מצורפים

• מעגל טוב החדש.JPG
    מעגל טוב החדש.JPG
    8.8 MB · צפיות: 7
ניתן להשיג בס"ד באתר מורשת מרן שופס.
זה הקישור לרכישה:
בא לידי היום לשעה קלה, ולא יאומן כי יסופר, ממש יצירת מופת, עם ביאור לכל מליצות החיד"א זצ"ל, והסבר וביאור של מהלך הדברים, בטוט"ד, כולל תמונות יפהפיות, יישר כח טובא.

אני לא ראיתי עדיין לא את זה ולא את זה
אבל ממה שראיתי את העבודה של החכם רביב בספר מעשה צדיקים נראה לי שגם הספר הזה שוה כל שקל
לא כל ספר, בפרט של הספרדים, זוכה ליפול בידים מקצועיות
ומי כמוך החכם @מוישי ס"ט שזכית להשקיע הרבה בההדרת ספרי רבותינו נ''ע יודע זאת
למה ״בפרט של הספרדים״?!

נושאים דומים בפורום

חזור
חלק עליון