מישהו יודע אם מוכרים ברשתות ספרים כלשהם?
יצחק משען Well-known member 26 אוקטובר 2021 #2 זה הספר בא לידי שלשום ונהניתי ממנו עד למאוד רק שבד''כ ספרי החברה הנקראת אהבת שלום נמכרים רק במשרדם ע''י כיכר השבת
זה הספר בא לידי שלשום ונהניתי ממנו עד למאוד רק שבד''כ ספרי החברה הנקראת אהבת שלום נמכרים רק במשרדם ע''י כיכר השבת
פותח הדיון פותח הדיון NKC Well-known member 26 אוקטובר 2021 #3 לאו בדוקא. מצאתי ספרים בהוצאתם ברשת אור החיים
נ נוריאל Well-known member 26 אוקטובר 2021 #4 NKC אמר: מישהו יודע אם מוכרים ברשתות ספרים כלשהם? לחץ כדי להרחיב... ערך לחם - מערכות וזכרונות באגדה והלכה וחידושי תורה מהרב משה צלאח ורבי יהודה פתיא זיע"א - אוצר הספרים ערך לחם - מערכות וזכרונות באגדה והלכה וחידושי תורה מהרב משה צלאח ורבי יהודה פתיא זיע www.sefer.org.il
NKC אמר: מישהו יודע אם מוכרים ברשתות ספרים כלשהם? לחץ כדי להרחיב... ערך לחם - מערכות וזכרונות באגדה והלכה וחידושי תורה מהרב משה צלאח ורבי יהודה פתיא זיע"א - אוצר הספרים ערך לחם - מערכות וזכרונות באגדה והלכה וחידושי תורה מהרב משה צלאח ורבי יהודה פתיא זיע www.sefer.org.il
דרך המלך אברהם דוד New member 5 Nov 2021 #5 זה ספר של מור זקני זצ"ל אפשר להשיג אצלי לבתי מדרש אני מחלק בחינם 0527196055
יצחק משען Well-known member 5 Nov 2021 #6 דרך המלך אברהם דוד אמר: זה ספר של מור זקני זצ"ל אפשר להשיג אצלי לבתי מדרש אני מחלק בחינם 0527196055 לחץ כדי להרחיב... אשריך שיצאת מחלציו של גאון וצדיק כזה, לא נפל התפוח רחוק מהעץ יש לכם אופן להביא ספרים למגדל העמק וטבריא?
דרך המלך אברהם דוד אמר: זה ספר של מור זקני זצ"ל אפשר להשיג אצלי לבתי מדרש אני מחלק בחינם 0527196055 לחץ כדי להרחיב... אשריך שיצאת מחלציו של גאון וצדיק כזה, לא נפל התפוח רחוק מהעץ יש לכם אופן להביא ספרים למגדל העמק וטבריא?
נ נוריאל Well-known member 5 Nov 2021 #7 יצחק משען אמר: אשריך שיצאת מחלציו של גאון וצדיק כזה, לא נפל התפוח רחוק מהעץ יש לכם אופן להביא ספרים למגדל העמק וטבריא? לחץ כדי להרחיב... וכן לטירת הכרמל, האם אפשר במשלוח?
יצחק משען אמר: אשריך שיצאת מחלציו של גאון וצדיק כזה, לא נפל התפוח רחוק מהעץ יש לכם אופן להביא ספרים למגדל העמק וטבריא? לחץ כדי להרחיב... וכן לטירת הכרמל, האם אפשר במשלוח?
דרך המלך אברהם דוד New member 6 Nov 2021 #8 ישר כוח, ברוך תיהיה. אין לי דרך להעביר יש לי בבני ברק ירושלים ואשדוד
נ נוריאל Well-known member 6 Nov 2021 #9 דרך המלך אברהם דוד אמר: ישר כוח, ברוך תיהיה. אין לי דרך להעביר יש לי בבני ברק ירושלים ואשדוד לחץ כדי להרחיב... יש לי חבר שלפעמים נוסע לבני ברק, אם מי אפשר ליצור קשר שם?
דרך המלך אברהם דוד אמר: ישר כוח, ברוך תיהיה. אין לי דרך להעביר יש לי בבני ברק ירושלים ואשדוד לחץ כדי להרחיב... יש לי חבר שלפעמים נוסע לבני ברק, אם מי אפשר ליצור קשר שם?
מורשת מרן Administrator חבר צוות 6 Nov 2021 #11 @דרך המלך אברהם דוד אולי נמכור את זה באתר מורשת מרן שופס, כך יוכל להגיע לכל רחבי הארץ בע"ה.
א אברך מבני ברק Well-known member 6 Nov 2021 #13 הרב אוזן והרב אברהם דוד אולי תעשו פירסום שהגיע לבני ברק ספר הזיכרון למרן קובץ בית יוסף תשפ"ב