מ מסוא משה Member 11 דצמבר (12) 2023 #1 שלום וברכה! אני צריך צילום מתוך הספר פאר הדור, האם משהו יכול לעזור לי?
אושרי רביב Well-known member 11 דצמבר (12) 2023 #3 עה סט אמר: של אבי בן ישראל? א"כ איזה עמוד? לחץ כדי להרחיב... יש שני ספרים. הוא כנראה התכוון לאחר... הספר של אבי בן ישראל - מרן פאר הדור הספר של הרב אליהו אביטן - פאר הדור.
עה סט אמר: של אבי בן ישראל? א"כ איזה עמוד? לחץ כדי להרחיב... יש שני ספרים. הוא כנראה התכוון לאחר... הספר של אבי בן ישראל - מרן פאר הדור הספר של הרב אליהו אביטן - פאר הדור.
ע"ה ס"ט Well-known member 12 דצמבר (12) 2023 #4 אושרי רביב אמר: יש שני ספרים. הוא כנראה התכוון לאחר... הספר של אבי בן ישראל - מרן פאר הדור הספר של הרב אליהו אביטן - פאר הדור. לחץ כדי להרחיב... שניהם זה אותו ספר, הם הוציאו ביחד.
אושרי רביב אמר: יש שני ספרים. הוא כנראה התכוון לאחר... הספר של אבי בן ישראל - מרן פאר הדור הספר של הרב אליהו אביטן - פאר הדור. לחץ כדי להרחיב... שניהם זה אותו ספר, הם הוציאו ביחד.
אושרי רביב Well-known member 12 דצמבר (12) 2023 #7 עה סט אמר: שניהם זה אותו ספר, הם הוציאו ביחד. לחץ כדי להרחיב... יש משהו בדבר הזה. אבל אני מנוע מלהעלות על הכתב...
עה סט אמר: שניהם זה אותו ספר, הם הוציאו ביחד. לחץ כדי להרחיב... יש משהו בדבר הזה. אבל אני מנוע מלהעלות על הכתב...
ע"ה ס"ט Well-known member 12 דצמבר (12) 2023 #8 אושרי רביב אמר: יש משהו בדבר הזה. אבל אני מנוע מלהעלות על הכתב... לחץ כדי להרחיב... לא משהו, זה פשוט כך.
אושרי רביב אמר: יש משהו בדבר הזה. אבל אני מנוע מלהעלות על הכתב... לחץ כדי להרחיב... לא משהו, זה פשוט כך.
ה הצעיר ני"ו Well-known member 12 דצמבר (12) 2023 #9 אושרי רביב אמר: יש משהו בדבר הזה. אבל אני מנוע מלהעלות על הכתב... לחץ כדי להרחיב... כן הספר חיברו הגאון רבי אליהו אביטן שליט"א והמו"ל הינו ר' אברהם יפת הי"ו ( המכונה אבי בן ישראל)
אושרי רביב אמר: יש משהו בדבר הזה. אבל אני מנוע מלהעלות על הכתב... לחץ כדי להרחיב... כן הספר חיברו הגאון רבי אליהו אביטן שליט"א והמו"ל הינו ר' אברהם יפת הי"ו ( המכונה אבי בן ישראל)