נ נוריאל Well-known member 12 פברואר (2) 2023 #1 ספר פני מזרח - בהירות שיטת הגאונים ומנהג ארץ ישראל. קבצים מצורפים בהירות.pdf בהירות.pdf 1.8 MB · צפיות: 47
יצחק משען Well-known member 12 פברואר (2) 2023 #2 אם אני מריח נכון, הספר הזה רוצה לטעון ששיטת רבינו תם אינה למעשה. תתקן אותי אם אני טועה.
מ מרפסן איגרי Well-known member 12 פברואר (2) 2023 #3 ממש מדהים פעם אחת הביאו פה שיעורים שחייב לפסוק רק כר"ת עכשיו יצא ספר שנראה ממנו שהאמת היא כמו הגאונים ולא כר"ת (מעניין מה יהיה בשלב הבא) רואים בזה את יופה של תורתנו הקדושה
ממש מדהים פעם אחת הביאו פה שיעורים שחייב לפסוק רק כר"ת עכשיו יצא ספר שנראה ממנו שהאמת היא כמו הגאונים ולא כר"ת (מעניין מה יהיה בשלב הבא) רואים בזה את יופה של תורתנו הקדושה
נ נוריאל Well-known member 12 פברואר (2) 2023 #4 יצחק משען אמר: אם אני מריח נכון, הספר הזה רוצה לטעון ששיטת רבינו תם אינה למעשה. תתקן אותי אם אני טועה. לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג קבלתי הפרסום במייל ולא היה כתוב יותר
יצחק משען אמר: אם אני מריח נכון, הספר הזה רוצה לטעון ששיטת רבינו תם אינה למעשה. תתקן אותי אם אני טועה. לחץ כדי להרחיב... אין לי מושג קבלתי הפרסום במייל ולא היה כתוב יותר