לא נפתח לי בחסימה שברשותיממי שהעלה את זה, תוכל לראות בערוץ שלו את הכול. הוא לא עשה פלייליסט, אז אם תכתוב בחיפוש בערוץ שלו את שמו של מרן, תמצא את כל הסרטונים. הכול מאוצרות מרן כפי שתראה... הוא כל פעם שמקבל בטלפון סרטון מהקבוצה שלהם, מעלה לערוץ שלו...
תעשה חסד מתי שתוכל ותעלה את הכול לכאן במקובץ, כל פעם מעט.
איך מרן היה אומר? מידי פעם בפעם, כמה שאפשר, אני לא רוצה להכביד עליו...
כדי לגרות את החושים, אני מפרסם סרטון שפורסם באוצרות מרן והועלה כבר מזמן. אבל הגעגוע לא פוסק...
הוידאו נחסם
בגלל שיש בו נשים - דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי. מצטערים. |
הוידאו נחסם
בגלל שיש בו נשים - דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.
מצטערים.
כדי לגרות את החושים, אני מפרסם סרטון...
הבה"ח והנעלה מבכירי הפורום הנכבד ר' אושרי רביב היקר, אולי תעבור לנטפרי, שם לא מגרים את החושים ב"ה...הוידאו נחסםבגלל שיש בו נשים - דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.
מישהו יכול לפנות אליו זה ממש יגביה את הפורום בכמה מיל קדימהאולי יעלו לכאן את כל הסרטונים
או לדבר עם ר' יעקב סיני שערוץ היוטיוב שלו יהיה פתוח בנטפרי
או שישלח לאנשים סרטונים אלו באימייל
יש לך רעיון בעניןחבל שלא פותחים קבוצת מייל לסרטונים האלו.
אולי תתייעץ עם מנהלי הפורום ?היה כאן יהודי שביקש זאת
ויש לי מלא אבל אני לא יכול לעלות סרטונים לכאן כמה שניסיתי לא הצלחתי
אתה יכול לפתוח ערוץ יוטיוב ולהעלות.ויש לי מלא אבל אני לא יכול לעלות סרטונים לכאן כמה שניסיתי לא הצלחתי
איך חיכיתי להתקפה... ידעתי שאם אכתוב לגרות את החושים יחשבו דבר שלילי. חבל שחושבים כך, בפרט שמדובר על שהתכוונתי לגרות את החושים בגעגועים למרן זיע"א... לא חושים שליליים...הבה"ח והנעלה מבכירי הפורום הנכבד ר' אושרי רביב היקר, אולי תעבור לנטפרי, שם לא מגרים את החושים ב"ה...
עצה טובה קמ"ל מלב אוהב ודואג
הרב @אושרי רביב הוא תלמיד חכם גדול, וחבל באמת שחשבו בו דברים שטותיים!, הוא גברא רבה, תלמיד חכם נפלא, הזהרו בגחלתן.איך חיכיתי להתקפה... ידעתי שאם אכתוב לגרות את החושים יחשבו דבר שלילי. חבל שחושבים כך, בפרט שמדובר על שהתכוונתי לגרות את החושים בגעגועים למרן זיע"א... לא חושים שליליים...
עד כאן. לא לדבר דברים לא נכונים...הרב @אושרי רביב הוא תלמיד חכם גדול, וחבל באמת שחשבו בו דברים שטותיים!, הוא גברא רבה, תלמיד חכם נפלא, הזהרו בגחלתן.
אני כתבתי רק מקצת שבחו.עד כאן. לא לדבר דברים לא נכונים...
שתהיה בריאאיך חיכיתי להתקפה... ידעתי שאם אכתוב לגרות את החושים יחשבו דבר שלילי. חבל שחושבים כך, בפרט שמדובר על שהתכוונתי לגרות את החושים בגעגועים למרן זיע"א... לא חושים שליליים...
אני כתבתי רק מקצת שבחו.