יצחק כהן הי"ו
Well-known member
אתה יכול לפתוח ערוץ יוטיוב ולהעלות.
בר מינן
אתה יכול לפתוח ערוץ יוטיוב ולהעלות.
למה בר מינן?!בר מינן
בר מינן
למה בר מינן?!
מי הסיט. כתבתי לך איך להשיג את זה, מאיפה לקחת חומרים....@לשמור ולעשות @אושרי רביב @אמונה ובטחון
מבקש אני לא להסיט את האשכול לדברים אחרים
ואם אתם יכולים לעזור בעניין הסרטונים תעזרו לכולם
הוא התכוון לא להסיט לדון בעניין הסינונים וכו'מי הסיט. כתבתי לך איך להשיג את זה, מאיפה לקחת חומרים....
הבנתי. אני לא הסטתי...הוא התכוון לא להסיט לדון בעניין הסינונים וכו'
אפשר להעלות אצלינו בערוץ, הערוץ שמשתדל לרכז כל מה שקשור למרן.אתה יכול לפתוח ערוץ יוטיוב ולהעלות.
יש בערוץ זעיר פה וזעיר שם... צריך מישהו עם זמן (לי אין, יודע מי שיודע) שיברור את מה שיש ומה שאין ויעלה את מה שחסר.אפשר להעלות אצלינו בערוץ, הערוץ שמשתדל לרכז כל מה שקשור למרן.
הוא פתוח בנטפרי, וממילא חברי הפורום יוכלו לצפות...
רעיון חזקיש בערוץ זעיר פה וזעיר שם... צריך מישהו עם זמן (לי אין, יודע מי שיודע) שיברור את מה שיש ומה שאין ויעלה את מה שחסר.
עוד תועלת, לייצר לזה פלייליסט בערוץ.
זה כמו לדבר שטויות באמצע שיעור רציני.זה כמו לפתוח חנות עם הכשר הכי טוב.
ברחוב יפו וכדומה בירושלים.
מה שנכון, נכון.זה כמו לפתוח חנות עם הכשר הכי טוב.
ברחוב יפו וכדומה בירושלים.
אם כן כבודו נמצא ברחוב יפו. ה"י.מה שנכון, נכון.
פתחתי את הערוץ שלו בתצוגה בנטפרי. (עד עכשיו לא היה אפשר בכלל להכינס וממילא לא לחפש שם)ממי שהעלה את זה, תוכל לראות בערוץ שלו את הכול. הוא לא עשה פלייליסט, אז אם תכתוב בחיפוש בערוץ שלו את שמו של מרן, תמצא את כל הסרטונים. הכול מאוצרות מרן כפי שתראה... הוא כל פעם שמקבל בטלפון סרטון מהקבוצה שלהם, מעלה לערוץ שלו...
מחילה לא הבנתיפתחתי את הערוץ שלו בתצוגה בנטפרי. (עד עכשיו לא היה אפשר בכלל להכינס וממילא לא לחפש שם)
עכשיו גם בנטפרי אפשר לחפש כנ"ל. (רק שאם רוצים לראות סרטון יצטרכו לשולחו לבדיקה אם הוא עוד לא נשלח).
מחילה לא הבנתי
זה ערוץ של הרב פינטו מה קשור למרן
ממי שהעלה את זה, תוכל לראות בערוץ שלו את הכול. הוא לא עשה פלייליסט, אז אם תכתוב בחיפוש בערוץ שלו את שמו של מרן, תמצא את כל הסרטונים. הכול מאוצרות מרן כפי שתראה... הוא כל פעם שמקבל בטלפון סרטון מהקבוצה שלהם, מעלה לערוץ שלו...