עדכוני התנועה בבחירות המקומיות תשפ"ד

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
שר הדתות מיכאל מלכיאלי מפרסם הערב את רשימת חברי הועדה למינוי דיינים אשר צפויה להתכנס בקרוב. בועדה 14 חברים ובהם הראשל"צ הגר"י יוסף, הרה"ר הגר"ד לאו והשרה אורית סטרוק.

IMG_20231129_183204_615.jpg

שר הדתות מיכאל מלכיאלי מפרסם הערב את רשימת חברי הועדה למינוי דיינים אשר צפויה להתכנס בקרוב. בועדה 14 חברים ובהם הראשל"צ הגר"י יוסף, הרה"ר הגר"ד לאו והשרה אורית סטרוק.

הצג קובץ מצורף 14607
מאיפה אשה יודעת לבחור דיינם (5) הוא צריך לשים רק רבנים ולאחכי"םושרים

ישי כהן: שר הדתות מיכאל מלכיאלי: "קיבלתי בצער ותדהמה את הידיעה על הרצחו בידי בני עוולה של הדיין הגאון רבי אלימלך וסרמן הי"ד בעת שהיה בדרכו לבית הדין באשדוד.
הרב וסרמן, מהדיינים הותיקים והחשובים של מערכת בתי הדין בישראל, שירת את עם ישראל שנים רבות במסירות תוך מאור פנים.
תנוחמיי למשפחתו היקרה שלא ידעו עוד צער".​

ישראל כהן: השר בן צור חושף הבוקר בסיור במרכז חוסן למפונים במלונות בים המלח - עד היום למעלה משלושים אלף אזרחים מקו עימות כבר קיבלו מענקי איבה (פגיעה נפש) ע"י ביטוח לאומי, ע"ס 265 מיליון ש"ח.

IMG_20231130_140213_885.jpg

נתי קאליש: שר הדתות מיכאל מלכיאלי בטקס קביעת מזוזה לת"ת בקרית ים: "לאור הרצח הנפשע של הדיין הגאון רבי אלימלך וסרמן הי"ד החלטתי יחד עם חברי הוועדה למינוי דיינים שמונו אמש, לכנס את הוועדה כבר ביום ראשון הקרוב, הוספת דיינים חדשים היא התשובה שלנו לאוייבנו. הישיבה תיפתח בדברי הספד וזיכרון לזכרו של הדיין הגדול הי"ד"

IMG_20231130_224354_058.jpg

נתי קאליש: צפת: שר הדתות מיכאל מלכיאלי בסיור במועצה הדתית בעיר יחד עם יו"ר המועצה נהוראי לחייאני וחברי מועצת העיר מטעם ש"ס לדון על ההיערכות לשעת חירום ודברים נוספים, בין היתר חנך השר מקווה חדש יחד עם רב העיר הרב לוי ביסטריצקי בשכונת נוף כינרת בעיר

IMG_20231201_012218_508.jpg

'זופניק בכיכר': שר הבריאות אוריאל בוסו מש"ס, התחדש השבוע במגבעת חדשה לקראת שמחת בר המצווה לבנו ביום ראשון הקרוב בפתח-תקווה
d0509ca0-8f9f-11ee-86cb-2df25ef4a545__h1200_w1200.jpeg
ראש הממשלה בנימין נתניהו ושר הבריאות אוריאל בוסו מש"ס, בביקור אצל פצועי המלחמה המאושפזים בבית החולים 'סורוקה', כשהם מלווים במנהל בית החולים ד"ר שלומי קודש

9b0644d0-8fa1-11ee-ba4e-91a96a1ba9ae__h1200_w1600.jpeg

יו״ר ש״ס אריה דרעי כעת בניחום אבלים אצל משפחת הרבנית חנה איפרגן הי"ד שנרצחה בפיגוע בירושלים. כמו כן משתתף גם חה״כ אברהם בצלאל.

IMG_20231202_230615_591.jpg

לצערי עדיין לא זכיתי להכיר את המילה הזו. אבל בכל מקרה - מחר אני ישים תמונות: ח"כ שלוחא דרבנן הרב אריה דרעי אוכל כאחד האדם.
ביי
א. אז אתה לא געציל אלא אלבז.
ב. אם תשים תמונה כזו, יהיה מעניין ..
ב. מה זה ביי?

אם היה כותב כראוי: "קנייטש" אולי הוא היה יודע מה זה...
אז אני געציל ואתה לוריא :)

[אגב: לגבי שמי, הסתפקתי אם לשים את שמי האמיתי "שמעריל פחימה" או את השם הבדוי שלי "געציל אלבז". בסוף החלטתי ללכת על השני. אחרת עלולים לזהות אותי, ו... לא נעים :(

סטָטוּס
סגור לתגובות נוספות.
חזור
חלק עליון