אפשר לפתוח אשכול חדש לעדכוני כשרות רק על פסח?
ח חכמי Active member 26 Mar 2025 #82 abc123 אמר: ש לך שיניים תותבות? כנראה שלא. לחץ כדי להרחיב... נכון אבל יש לי כתרים וסתימות כמו כולם. abc123 אמר: אבל מה זאת אומרת לא מחבב? וכי עסקינן בחיבוב? עסקינן במנהג כשר וטוב שמרן המליץ עליו לחץ כדי להרחיב... כוונתי היתה רק לשאול ברמז, אז אכתוב במפורש: לא מכיר את "מומחה הכשרות הנודע" אבל לא הוא יבוא לפרסם "הלכה נחוצה". מפני שהכתבים וסתימות ושיניים תותבות זה לא דבר שהומצא לאחרונה, והפוסקים לא העלו את הרעיון הזה, כן הועלה לצחצח שיניים. אבל מכאן ועד לא לאכול יום לפני?! דבר נוסף, מה יש ביום לפני שאין ביומיים לפני?! דבר נוסף, מה עניין של דבר חם ולא דבר קר?! אולי יואיל "מומחה הכשרות הנודע" להסביר ולא סתם לזרוק פצצות באויר, ולפרסם הלכות באתרי האינטרנט.
abc123 אמר: ש לך שיניים תותבות? כנראה שלא. לחץ כדי להרחיב... נכון אבל יש לי כתרים וסתימות כמו כולם. abc123 אמר: אבל מה זאת אומרת לא מחבב? וכי עסקינן בחיבוב? עסקינן במנהג כשר וטוב שמרן המליץ עליו לחץ כדי להרחיב... כוונתי היתה רק לשאול ברמז, אז אכתוב במפורש: לא מכיר את "מומחה הכשרות הנודע" אבל לא הוא יבוא לפרסם "הלכה נחוצה". מפני שהכתבים וסתימות ושיניים תותבות זה לא דבר שהומצא לאחרונה, והפוסקים לא העלו את הרעיון הזה, כן הועלה לצחצח שיניים. אבל מכאן ועד לא לאכול יום לפני?! דבר נוסף, מה יש ביום לפני שאין ביומיים לפני?! דבר נוסף, מה עניין של דבר חם ולא דבר קר?! אולי יואיל "מומחה הכשרות הנודע" להסביר ולא סתם לזרוק פצצות באויר, ולפרסם הלכות באתרי האינטרנט.
ק קורסיה Moderator 25 מאי (5) 2025 #83 זכור לי שהיה עוד הודעה על חרקים במשמש קבצים מצורפים ה_חרקים_בעונת_הקיץ_(1).jpg 95.5 KB · צפיות: 10