יוסף דהן Well-known member 8 ספטמבר (9) 2023 #1 שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון?
שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון?
יוסף דהן Well-known member 8 ספטמבר (9) 2023 #3 יוסף יצחק אמר: בווינדוס 10 עבד לך טוב? אם כן אולי זאת הבעיה... לחץ כדי להרחיב... הבעיה שפעמים זה עבד בכל הוינדוסים והמחשבים אך לאחר חיבור של כמה מחשבים זה עובד רק במחשב הראשון ולא באחרים
יוסף יצחק אמר: בווינדוס 10 עבד לך טוב? אם כן אולי זאת הבעיה... לחץ כדי להרחיב... הבעיה שפעמים זה עבד בכל הוינדוסים והמחשבים אך לאחר חיבור של כמה מחשבים זה עובד רק במחשב הראשון ולא באחרים
נ נוריאל Well-known member 8 ספטמבר (9) 2023 #4 יוסף דהן אמר: שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון? הצג קובץ מצורף 11827 לחץ כדי להרחיב... זה ממשיך גם כשהי מקוונת? בכל אופן אם אתה מחובר דרך הוואיפאי תנסה שיהיה לך לגיבוי כבל שיחובר ישירות למחשב. נערך לאחרונה: 8 ספטמבר (9) 2023
יוסף דהן אמר: שלום לכולם יש לי מדפסת בדרדר 2710 ולפעמים קורה שיש ניתוק של הוויפי ואז אני לא יכול להדפיס מישהו מכיר פיתרון? הצג קובץ מצורף 11827 לחץ כדי להרחיב... זה ממשיך גם כשהי מקוונת? בכל אופן אם אתה מחובר דרך הוואיפאי תנסה שיהיה לך לגיבוי כבל שיחובר ישירות למחשב.
יוסף דהן Well-known member 8 ספטמבר (9) 2023 #5 שהיא מקוונת אין בעיה יש לי כבל אך כל פעם לחבר אותו קצת מכביד
יצחק משען Well-known member 8 ספטמבר (9) 2023 #6 נוריאל אמר: זה ממשיך גם כשהי מקוונת? בכל אופן אם אתה מחובר דרך הוואיפאי תנסה שיהיה לך לגיבוי קבל שיחובר ישירות למחשב. לחץ כדי להרחיב... גם לי היה בעיה דומה, שאלתי מומחה למחשבים ואמר שזה הפיתרון הכי יעיל
נוריאל אמר: זה ממשיך גם כשהי מקוונת? בכל אופן אם אתה מחובר דרך הוואיפאי תנסה שיהיה לך לגיבוי קבל שיחובר ישירות למחשב. לחץ כדי להרחיב... גם לי היה בעיה דומה, שאלתי מומחה למחשבים ואמר שזה הפיתרון הכי יעיל
נ נוריאל Well-known member 8 ספטמבר (9) 2023 #7 יוסף דהן אמר: שהיא מקוונת אין בעיה יש לי כבל אך כל פעם לחבר אותו קצת מכביד לחץ כדי להרחיב... תוודא שהמדפסת לא גם התנתקה מהרשת ותנסה לחברה שוב ועכ"פ כשזה קורה לי אני מסיר ההתקנה של המדפסת ומתקין מחדש את המדפסת וזה מסתדר זה לוקח כמה שניות. נערך לאחרונה: 8 ספטמבר (9) 2023
יוסף דהן אמר: שהיא מקוונת אין בעיה יש לי כבל אך כל פעם לחבר אותו קצת מכביד לחץ כדי להרחיב... תוודא שהמדפסת לא גם התנתקה מהרשת ותנסה לחברה שוב ועכ"פ כשזה קורה לי אני מסיר ההתקנה של המדפסת ומתקין מחדש את המדפסת וזה מסתדר זה לוקח כמה שניות.
יוסף דהן Well-known member 10 ספטמבר (9) 2023 #8 נוריאל אמר: תוודא שהמדפסת לא גם התנתקה מהרשת ותנסה לחברה שוב ועכ"פ כשזה קורה לי אני מסיר ההתקנה של המדפסת ומתקין מחדש את המדפסת וזה מסתדר זה לוקח כמה שניות. לחץ כדי להרחיב... הכונה לסיסמא שיש בראוטר?
נוריאל אמר: תוודא שהמדפסת לא גם התנתקה מהרשת ותנסה לחברה שוב ועכ"פ כשזה קורה לי אני מסיר ההתקנה של המדפסת ומתקין מחדש את המדפסת וזה מסתדר זה לוקח כמה שניות. לחץ כדי להרחיב... הכונה לסיסמא שיש בראוטר?
נ נוריאל Well-known member 10 ספטמבר (9) 2023 #9 יוסף דהן אמר: הכונה לסיסמא שיש בראוטר? לחץ כדי להרחיב... כן תעשה חיבור דרך המדפסת לראוטר עם הסיסמא של הראוטר. עם זה מחובר ועדיין לא פעיל תמחק ותתקין מחדש את ההתקן של המדפסת במחשב.
יוסף דהן אמר: הכונה לסיסמא שיש בראוטר? לחץ כדי להרחיב... כן תעשה חיבור דרך המדפסת לראוטר עם הסיסמא של הראוטר. עם זה מחובר ועדיין לא פעיל תמחק ותתקין מחדש את ההתקן של המדפסת במחשב.