יוסף דהן Well-known member 9 Nov 2024 #1 האם יש טיפים מהחברא קדישא כאן מה ניתן לעשות כאשר רוצים לתמלל שיעור בצורה הכי מדויקת ושתיקח הכי פחות זמן?
האם יש טיפים מהחברא קדישא כאן מה ניתן לעשות כאשר רוצים לתמלל שיעור בצורה הכי מדויקת ושתיקח הכי פחות זמן?
ל לייבלה Active member 10 Nov 2024 #2 כמדומני שתוכנה זו יכולה להועיל, נ.ב. נדמה לי שבעבר כבר הביאו קישור לשם, אבל אני לא זוכר מי. זוהי הודעתי ה-100. אני מאחל לעצמי ולכם מזל טוב...
כמדומני שתוכנה זו יכולה להועיל, נ.ב. נדמה לי שבעבר כבר הביאו קישור לשם, אבל אני לא זוכר מי. זוהי הודעתי ה-100. אני מאחל לעצמי ולכם מזל טוב...
אמונה ובטחון Well-known member 10 Nov 2024 #3 לייבלה אמר: כמדומני שתוכנה זו יכולה להועיל, נ.ב. נדמה לי שבעבר כבר הביאו קישור לשם, אבל אני לא זוכר מי. לחץ כדי להרחיב... תוכנה מהפכנית שעוזרת למתמללים בחינם!!! זה יעזור מאוד לכל מי שעוסק בתמלול. עיקר מעלת התוכנה היא שכאשר כותבים בוורד ההשמעה נעצרת וחוזרת ברגע שמפסיקים את ההקלדה. מצורף קישור להורדה כאן forum.moreshet-maran.com
לייבלה אמר: כמדומני שתוכנה זו יכולה להועיל, נ.ב. נדמה לי שבעבר כבר הביאו קישור לשם, אבל אני לא זוכר מי. לחץ כדי להרחיב... תוכנה מהפכנית שעוזרת למתמללים בחינם!!! זה יעזור מאוד לכל מי שעוסק בתמלול. עיקר מעלת התוכנה היא שכאשר כותבים בוורד ההשמעה נעצרת וחוזרת ברגע שמפסיקים את ההקלדה. מצורף קישור להורדה כאן forum.moreshet-maran.com