מ מ"ד Active member 2 פברואר (2) 2026 #1 שלום רב, עומד כעת לפני הדפסת ספר לת"ח חשוב, ומתעניין בבית דפוס זול. הציעו לי: 1. רימון ב"ב 2. המדפיס 3. דפוס מונוגרף 4. טמבור דוד 5. דפוס ר"ע בני ברק. 6. דפוס שווה בני ברק אשמח לדעת אם יש למישהו את המיילים של בתי הדפוס הנ"ל? יעזור ממש
שלום רב, עומד כעת לפני הדפסת ספר לת"ח חשוב, ומתעניין בבית דפוס זול. הציעו לי: 1. רימון ב"ב 2. המדפיס 3. דפוס מונוגרף 4. טמבור דוד 5. דפוס ר"ע בני ברק. 6. דפוס שווה בני ברק אשמח לדעת אם יש למישהו את המיילים של בתי הדפוס הנ"ל? יעזור ממש
איש מאוד פשוט Well-known member 2 פברואר (2) 2026 #3 מד אמר: 5. דפוס ר"ע בני ברק. 6. דפוס שווה בני ברק לחץ כדי להרחיב... לעניות דעתי הם הכי זולים מהדפוסים ששמעתי עליהם בבני ברק דפוס שווה <6579998@gmail.com> בדפוס שווה שלחתי פעם להדפסה של חוברת שהפיצו באיזור בני ברק בדפוס ר"ע חבר סיפר לי שהם מאוד זולים.
מד אמר: 5. דפוס ר"ע בני ברק. 6. דפוס שווה בני ברק לחץ כדי להרחיב... לעניות דעתי הם הכי זולים מהדפוסים ששמעתי עליהם בבני ברק דפוס שווה <6579998@gmail.com> בדפוס שווה שלחתי פעם להדפסה של חוברת שהפיצו באיזור בני ברק בדפוס ר"ע חבר סיפר לי שהם מאוד זולים.
אברהם שמש Well-known member 3 פברואר (2) 2026 #4 זה מאוד תלוי אם מדובר בכריכה רכה או קשה אני לא מכיר את שאר בתי הדפוס באופן כללי בכריכה רכה, מברור שעשיתי באופן כללי, דפוס ר"ע זול משמעותית! (רפאל) כמו כן ממליץ בחום על דפוס גרפיק בב"ב [לפעמים מחירים יותר זולים מר"ע], תבקש לדבר עם שלומי d035275165@gmail.com
זה מאוד תלוי אם מדובר בכריכה רכה או קשה אני לא מכיר את שאר בתי הדפוס באופן כללי בכריכה רכה, מברור שעשיתי באופן כללי, דפוס ר"ע זול משמעותית! (רפאל) כמו כן ממליץ בחום על דפוס גרפיק בב"ב [לפעמים מחירים יותר זולים מר"ע], תבקש לדבר עם שלומי d035275165@gmail.com