שלום וברכה. אשמח לדעת אם יש למישהו מקורות על אכילת עטיני הפרה, האם כשר או לא וכו'? תודה רבה.
מולסון Active member 16 פברואר (2) 2023 #1 שלום וברכה. אשמח לדעת אם יש למישהו מקורות על אכילת עטיני הפרה, האם כשר או לא וכו'? תודה רבה.
יצחק משען Well-known member 16 פברואר (2) 2023 #2 כבודו לא למד דיני כחל ביורה דעה סימן צ? היום לא מוכרים אותם לא להסתבך עם ההכשרה
פ פרי חדש Well-known member 18 פברואר (2) 2023 #5 כשהלך מרן הראש"ל אצל רבה של נשר, הכינו לכבוד רבינו שליט"א הכחל, וטעמו כצפיחת בדבש.
פ פרי חדש Well-known member 19 פברואר (2) 2023 #7 יצחק בן שבת אמר: אפשר להשיג בפרטי לחץ כדי להרחיב... כמה עולה ק"ג?, ואיזה כשרות? [אני לא מעוניין לקנות כעת, רק רוצה לדעת טווח מחירים]. תודה רבה
יצחק בן שבת אמר: אפשר להשיג בפרטי לחץ כדי להרחיב... כמה עולה ק"ג?, ואיזה כשרות? [אני לא מעוניין לקנות כעת, רק רוצה לדעת טווח מחירים]. תודה רבה
מורשת מרן Administrator חבר צוות 19 פברואר (2) 2023 #9 פרי חדש אמר: כמה עולה ק"ג?, ואיזה כשרות? [אני לא מעוניין לקנות כעת, רק רוצה לדעת טווח מחירים]. תודה רבה לחץ כדי להרחיב... התכוון בשחיטה פרטית, ולא בהודעה פרטית.
פרי חדש אמר: כמה עולה ק"ג?, ואיזה כשרות? [אני לא מעוניין לקנות כעת, רק רוצה לדעת טווח מחירים]. תודה רבה לחץ כדי להרחיב... התכוון בשחיטה פרטית, ולא בהודעה פרטית.