• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • "המרכז למורשת מרן" שמח לבשר לציבור היקר על פתיחת קבוצת הצ'אט "מורשת מרן אונליין" בה יובאו חדשות ועדכונים מעולם התורה, וכן תכנים תורניים מעניינים כולל קטעי וידאו, תמונות והנעשה בעולם הישיבות.

>> להתחברות לחצו עכשיו:

https://news.moreshet-maran.com/

לשליחת עדכונים לחצו כאן, או שלחו למייל: news@moreshet-maran.com

נ.ב. צ'אט זה מאושר בנטפרי.

עלון "אור השבת" - תכניתו השבועית של הרב שמעון ללוש - ויגש תשפ"ב

מורשת מרן

Administrator
חבר צוות
עלון "אור השבת", ובו משוכתבת התכנית הפופלארית "אור השבת" - שאלות ותשובות עם הרב שמעון ללוש.

העלון מופץ כל שבוע בצורה דיגיטלית.

מצ"ב העלון, ניתן להפיץ לזיכוי הרבים.

לשליחת שאלות לתכנית אור השבת לחצו כאן

ניתן להשאיר הודעה קולית טלפון: 08-30-12-400 שלוחה 29

ניתן גם לשלוח בפקס: 079-52-44-800

שבת שלום ומבורך!

קבצים מצורפים

• 07 עלון אור השבת- ויגש תשפב.pdf
    871.4 KB · צפיות: 18
חזק וברוך כמו תמיד
רציתי להאיר או לשאול מהחכם השלם @הרב שמעון ללוש כי בארגנטינה נוהגים לא לומר נפילת אפים אחר פלג המנחה (ז''א שאומרים רק תחנון בלי לדוד אליך), ויש רבים שממשיכים לנהוג כך גם כאן בארץ, היכי לידיינוה דייני להאי דינא, האם מי שנהג כך יכול להמשיך במנהגו, והאם צריך להעיר לו, או שמכיון שלא ניכר הדבר מה הוא אומר או לא אומר אפשר להניחו לנפשו.
תודה ושבת שלום

אני מציע שתשאל את הרב את השאלה הזאת או באישי, או בקול תבונה, כי לפי הידוע לי הוא לא נכנס לפורום, אלא מה ששולחים לו אישי.
שבת שלום ומבורך
חן חן על עצתו המאירה, אבל למיטב ידיעתי כשמזכירים את שמו של @הרב שמעון ללוש מיד שפתי המייל שלו דובבות שיש כאן הזכרת שמו, ואם לא מי אני ומה חיי שאטריחהו לשוא

אכן, אך הוא אמר שיש תקלה, אם תרצה אני ישלח לו
סידרנו כעת את התקלה בס"ד.
עכ"פ, הרב (ושאר הרבנים העונים) מקבלים התראה למייל בכל פעם שמעלים שאלה ל"שאל את הרב", בכל פעם שמזכירים אותו הוא רק מקבל התראה בפעמון בתוך הפורום, אבל לא למייל.

חזור
חלק עליון