• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com

עלון חדש נולד - הרה"ג שי עובד שליט"א

amit26

Well-known member
שמח להפיץ כאן את העלון החדש של הרב הצדיק ר' שי עובד שליט"א,ראש כולל חיים שאל באלעד ומחבר הספרים "שערי צדקה" ו"שערי שידוכין"
העלון משוכתב מתוך שיעורי המוסר היומיים שהרב מוסר בערבים בכולל. גדוש בהמון חיזוקים לעובדת ה' בדבקות,יראת שמיים ועוד ועוד. מומלץ בחום!

(גילוי נאות אני זכיתי להיות עורך העלון,אשמח להארות והערות בפרט בצד הטכני של עיצוב עלון וכו')

קבצים מצורפים

שמח להפיץ כאן את העלון החדש של הרב הצדיק ר' שי עובד שליט"א,ראש כולל חיים שאל באלעד ומחבר הספרים "שערי צדקה" ו"שערי שידוכין"
העלון משוכתב מתוך שיעורי המוסר היומיים שהרב מוסר בערבים בכולל. גדוש בהמון חיזוקים לעובדת ה' בדבקות,יראת שמיים ועוד ועוד. מומלץ בחום!

(גילוי נאות אני זכיתי להיות עורך העלון,אשמח להארות והערות בפרט בצד הטכני של עיצוב עלון וכו')
תחזקנה ידיכם! מיוחד במינו!

ובהזדמנות זאת ייש"כ עצום על כל תוכן שלכם כאן בפורום ממש בבחינת "אור לעיניים"!

יפה מאוד! ביודעו ומכירו קאמינא את הרב מוסר השיעורים שליט"א, והינו ירא ה' מרבים, שיראתו קודמת לחכמתו. ומרן שליט"א שמח בו ובתורתו שמחה גדולה, וספרו שערי שידוכין אשר הגיע לידי ממש היה לי למשיב נפש, דברים שלא בא כבושם הזה מעולם. מדהים.
נ.ב. כדאי ליישר את הטקסט הכתוב בCTRL J במקום CTRL R כפי שזה עכשיו. לתשומת לב הרב היקר @amit26 שרואים את השקעתו הניכרת. זכות מרן יעמוד לכם להפצת התורה והאדרתה ברוב נחת.

נ.ב. כדאי ליישר את הטקסט הכתוב בCTRL J במקום CTRL R כפי שזה עכשיו. לתשומת לב הרב היקר @amit26 שרואים את השקעתו הניכרת. זכות מרן יעמוד לכם להפצת התורה והאדרתה ברוב נחת.
עלון נפלא, יישר כח.
רק אוסיף הארה קטנה, ואני רואה שהקדימו אותי כבר בהארה זו, שצריך ליישר את הטקסט במקום שיהיה בשורות לא מסודרות.

הרב הצדיק ר' שי עובד שליט"א
לא רק צדיק אלא גם גאון גדול בקנה מידה
בקי בכל התורה כולה!!
אני מכירו היטב כבר שנים והוא שולט ביד רמה בכל מכמני התורה, ויש לו שיעורים בערוץ באזור 5000 ורובם שיעורי הלכה
ובהמשך יוצא עוד ספרים, על אבלות וספר תורה וכו'.
הספר שלו שערי שידוכין הוא נדיר במיוחד,
המסרים שלו, לא תשמעו בשום מקום בעולם - באחריות!!!
מחדיר המון יראת שמים!!!

העלון הזה לדעתי יהיה מהמוצלחים ביותר!
בשורה משמחת מאד מאד!!!!
ישכ"ג, זכות הרבים תלויה בך!!

רק כדאי לכבדו יותר כראוי לכבוד התורה, ולא להסתפק בעלון ולכתוב עליו "הרב שי עובד", זה לא לכבוד תורתו, בפרט שזה גם לא מקובל בכלל בדורנו...
לכתוב עליו "הגאון רבי שי עובד שליט"א...." הוא ראוי גם ראוי לתואר הזה, ובפרט שהוא צנוע ועניו גדול....

רק כדאי לכבדו יותר כראוי לכבוד התורה, ולא להסתפק בעלון ולכתוב עליו "הרב שי עובד", זה לא לכבוד תורתו, בפרט שזה גם לא מקובל בכלל בדורנו...
לכתוב עליו "הגאון רבי שי עובד שליט"א...." הוא ראוי גם ראוי לתואר הזה, ובפרט שהוא צנוע ועניו גדול....
גא"מ לדברים שכתבת, וכן ראוי יותר להוסיף: מתוך שיעורו של הגאון רבי שי עובד שליט"א

לא רק צדיק אלא גם גאון גדול בקנה מידה
בקי בכל התורה כולה!!
אני מכירו היטב כבר שנים והוא שולט ביד רמה בכל מכמני התורה, ויש לו שיעורים בערוץ באזור 5000 ורובם שיעורי הלכה
ובהמשך יוצא עוד ספרים, על אבלות וספר תורה וכו'.
הספר שלו שערי שידוכין הוא נדיר במיוחד,
המסרים שלו, לא תשמעו בשום מקום בעולם - באחריות!!!
מחדיר המון יראת שמים!!!

העלון הזה לדעתי יהיה מהמוצלחים ביותר!
בשורה משמחת מאד מאד!!!!
ישכ"ג, זכות הרבים תלויה בך!!

כבודו צודק בכל מילה אך מה אעשה שחזקה עליי בקשת הרב עצמו שאמר לי בפירוש להוריד את כל התארים שכתבתי ולרשום "הרב שי עובד" ותו לא..
ובנוגע למה שכתבתי הרב הצדיק,באמת אפשר להוסיף עוד ועוד תארים אבל גאונים בתורה יש הרבה,וכמובן גם הרב כך,אבל באמת בצדיקות שלו,בענווה הגדולה,במוסר החודר.. זה משהו יוצא דופן!

אבל באמת בצדיקות שלו,בענווה הגדולה,במוסר החודר.. זה משהו יוצא דופן!
אמת לאמיתה!!
הרב שי "עובד", כשמו כן הוא - עובד ה' אמיתי, עובד ה' כפשוטו כמשמעו, הרבה לפני כל התארים שלו... כמו שמצינו אצל משה רבנו שהתורה בחרה לתת לו תואר עבד ה' יותר מכל התארים האחרים שכמובן יהיו לו...
בקשת הרב עצמו שאמר לי בפירוש להוריד את כל התארים שכתבתי ולרשום "הרב שי עובד" ותו לא..
לענ"ד, זהו בכלל "הרב שמחל על בזיונו - אין בזיונו מחול" (ריב"ש סי' רכ וכל הפוסקים).
ואין הוא רשאי למחול על בזיונו. (אבל כבודו רשאי אבל לא על בזיון התורה)
וכיון שזה ממש לא מקובל, ואף צורם כ"כ לראות שלאדם גדול בתורה כמוהו כותבים כך, ורבים רואים זאת כביזיון, ואף אחד לא יודע שזה לבקשת הרב, אז אין צריך לשמוע לו.

אמת לאמיתה!!
הרב שי "עובד", כשמו כן הוא - עובד ה' אמיתי, עובד ה' כפשוטו כמשמעו, הרבה לפני כל התארים שלו... כמו שמצינו אצל משה רבנו שהתורה בחרה לתת לו תואר עבד ה' יותר מכל התארים האחרים שכמובן יהיו לו...
מחזק מאוד!

לענ"ד, זהו בכלל "הרב שמחל על בזיונו - אין בזיונו מחול" (ריב"ש סי' רכ וכל הפוסקים).
ואין הוא רשאי למחול על בזיונו. (אבל כבודו רשאי אבל לא על בזיון התורה)
וכיון שזה ממש לא מקובל, ואף צורם כ"כ לראות שלאדם גדול בתורה כמוהו כותבים כך, ורבים רואים זאת כביזיון, ואף אחד לא יודע שזה לבקשת הרב, אז אין צריך לשמוע לו.

אני לא חושב שלרשום הרב .. שליטא זה ביזיון. אם לא היינו רושמים הרב וכו' אז כן
אבל בכל מקרה הס"ט כמובן לא אעשה לרב הפוך ממה שביקש.. זה העלון שלו ואני רק מקליד,אני לא רואה זכות לעצמי להוסיף או להפחית או לשנות ממה שהרב הנחה אותי

כמובן אשמח שתדברו איתו על כך ואז שהוא יאשר לי לרשום אחרת..

חזור
חלק עליון