יוסף דהן Well-known member 10 פברואר (2) 2023 #1 אם מישהו יכול במידה ויש לו לשלוח את כל עלוני אור השבת שיצאו עד עתה (ממספ' 1 עד יתרו תשפ'ג) של הגאון הרב ללוש שליט'א בקובץ זיף אני אשמח מאד
אם מישהו יכול במידה ויש לו לשלוח את כל עלוני אור השבת שיצאו עד עתה (ממספ' 1 עד יתרו תשפ'ג) של הגאון הרב ללוש שליט'א בקובץ זיף אני אשמח מאד
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 10 פברואר (2) 2023 #2 יש לי ברצף רק ממספר 28 (ועוד כמה בודדים). מצורף. קבצים מצורפים אור השבת.zip אור השבת.zip 16.5 MB · צפיות: 11
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 22 אפריל 2023 #3 מה קורה עם עלון אור השבת שכבר כחודשיים לא יצא?...
ע"ה ס"ט Well-known member 22 אפריל 2023 #4 בנימין לוריא אמר: מה קורה עם עלון אור השבת שכבר כחודשיים לא יצא?... לחץ כדי להרחיב... אולי בגלל שעובדים על הספר.
בנימין לוריא אמר: מה קורה עם עלון אור השבת שכבר כחודשיים לא יצא?... לחץ כדי להרחיב... אולי בגלל שעובדים על הספר.
א אברך מבני ברק Well-known member 23 אפריל 2023 #5 עה סט אמר: אולי בגלל שעובדים על הספר. לחץ כדי להרחיב... לא בגלל זה אלא היה בעיות טכניות שב"ה נראה שעברו... בעז"ה השבוע יצא עלון...
עה סט אמר: אולי בגלל שעובדים על הספר. לחץ כדי להרחיב... לא בגלל זה אלא היה בעיות טכניות שב"ה נראה שעברו... בעז"ה השבוע יצא עלון...
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 23 אפריל 2023 #6 יוסף דהן אמר: אם מישהו יכול במידה ויש לו לשלוח את כל עלוני אור השבת שיצאו עד עתה (ממספ' 1 עד יתרו תשפ'ג) של הגאון הרב ללוש שליט'א בקובץ זיף אני אשמח מאד לחץ כדי להרחיב... כאן ניתן לראות את כל העלונים.
יוסף דהן אמר: אם מישהו יכול במידה ויש לו לשלוח את כל עלוני אור השבת שיצאו עד עתה (ממספ' 1 עד יתרו תשפ'ג) של הגאון הרב ללוש שליט'א בקובץ זיף אני אשמח מאד לחץ כדי להרחיב... כאן ניתן לראות את כל העלונים.