עצרות תפילה לבקשת הגאולה
ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 17 יולי (7) 2023 #1 קבצים מצורפים עצרות תפילה בכל הארץ לבקשת גאולת ישראל להפיץ בכל הכוח.pdf 847.8 KB · צפיות: 0
מרן הגר"ע הררי-רפול זצ"ל Active member 17 יולי (7) 2023 #2 ישנו ארגון "התעוררות ישראל" שיש להם קו ובו תפילה יומית על הגאולה, מידי יום בשעה קבועה.
יצחק משען Well-known member 18 יולי (7) 2023 #3 בנימין לוריא אמר: הצג קובץ מצורף 10394 לחץ כדי להרחיב... למה הם חייבים לדחוף את האידיש שלהם?
מרן הגר"ע הררי-רפול זצ"ל Active member 18 יולי (7) 2023 #4 יצחק משען אמר: למה הם חייבים לדחוף את האידיש שלהם? לחץ כדי להרחיב... מרן הגרע הררי-רפול זצל אמר: "התעוררות ישראל" לחץ כדי להרחיב... זה של רב ספרדי משלנו. ניתן לעיין גם באתר שלהם.
יצחק משען אמר: למה הם חייבים לדחוף את האידיש שלהם? לחץ כדי להרחיב... מרן הגרע הררי-רפול זצל אמר: "התעוררות ישראל" לחץ כדי להרחיב... זה של רב ספרדי משלנו. ניתן לעיין גם באתר שלהם.
פ פשוט Well-known member 19 יולי (7) 2023 #5 יצחק משען אמר: למה הם חייבים לדחוף את האידיש שלהם? לחץ כדי להרחיב... כדי שהמשיח יבין...
יצחק משען Well-known member 19 יולי (7) 2023 #6 פשוט אמר: כדי שהמשיח יבין... לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוון לחמור שלו
פ פשוט Well-known member 19 יולי (7) 2023 #7 יצחק משען אמר: אתה מתכוון לחמור שלו לחץ כדי להרחיב... חלילה לך!
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 19 יולי (7) 2023 #8 פשוט אמר: חלילה לך! לחץ כדי להרחיב... אולי כוונתו לרמז למה שמקובל בעולם לומר שהחמור של המשיח יהיה לבן.
פשוט אמר: חלילה לך! לחץ כדי להרחיב... אולי כוונתו לרמז למה שמקובל בעולם לומר שהחמור של המשיח יהיה לבן.
פותח הדיון פותח הדיון ב בנימין לוריא Administrator חבר צוות 19 יולי (7) 2023 #10 יצחק משען אמר: עי' סנהדרין צח א שלא ודאי שיהיה כן לחץ כדי להרחיב... וודאי שלא יהיה כן, לכן כתבתי רק "שמקובל בעולם". פעם מישהו אמר לי שאם אני מוצא לו מקור אחד שכתוב שהחמור של המשיח יהיה לבן הוא נותן לי 100$. מיותר לציין שיפשתי במשך זמן רב בכל התוכנות והצורות ושאלתי כמה וכמה תלמידי חכמים והעלתי חרס בידי.
יצחק משען אמר: עי' סנהדרין צח א שלא ודאי שיהיה כן לחץ כדי להרחיב... וודאי שלא יהיה כן, לכן כתבתי רק "שמקובל בעולם". פעם מישהו אמר לי שאם אני מוצא לו מקור אחד שכתוב שהחמור של המשיח יהיה לבן הוא נותן לי 100$. מיותר לציין שיפשתי במשך זמן רב בכל התוכנות והצורות ושאלתי כמה וכמה תלמידי חכמים והעלתי חרס בידי.