עצרת המיליון ח' חשון תשפ"ו - כל העידכונים

ההיערכות לקראת העצרת החרדית ביום חמישי בירושלים |

• במשטרה ביקשו מהנציגים החרדים להעביר לציבור כי הם לצד המפגינים - ולא נגדם. לפי גורמים שנכחו בדיון ההיערכות, במשטרה הדגישו כי מטרת הכוחות בשטח היא לסייע ולמנוע עימותים, ולא לעורר חיכוך מיותר עם המשתתפים בעצרת

• צוין כי מדובר באירוע חרדי בהיקף שלא נראה למעלה מעשור.

• צפי להשפעה תחבורתית נרחבת - מהבוקר ועד שעות הלילה, עקב תנועת אלפי אוטובוסים.

• ⁠ישיבת תיאום נוספת תתקיים מחר, במטרה לאפשר למשטרה להוריד פקודות לשטח.

בפגישה שנערכה היום השתתפו: שמוליק שפירא (אגודת ישראל - גור), צחי ברים (סגן ראש עיריית ירושלים), שימי בלוי, נציג אגודת ישראל (שלומי אמונים), מנחם שפירא (דגל התורה) ויעקב אורגד (ש"ס). (פריינד)

אברהם פריינד|בחדרי חרדים:

העצרת הגדולה תתקיים ביום חמישי הקרוב בירושלים, ללא במה.

כל גדולי ישראל ישהו במוקדים שונים, כשמרפסת אחת תשמש כמוקד המרכזי של המעמד.

סדר העצרת יכלול קבלת עול מלכות שמים, סליחות ופרקי תהילים.

מנחם שפירא (דגל התורה) אמר: "המשטרה הבינה שהאירוע מתקיים והיא נערכת בהתאם".

סיור במקום יתקיים ביום שלישי, ומחר צפויה להתפרסם ההודעה ביומונים החרדים.

תצא הודעה לתקשורת הערב על ידי דוברי המפלגות. ישיבה נוספת בין הצדדים תתקיים מחר.

האם חכם משה צדקה שליט"א אמר לצאת לעצרת ?
יש צדדים שלא לצאת משום שרק כשבחור מישיבה אשכנזיות מפורסמות עם הרבה יחצנות נעצר פתאום נזכרים לצאת למחאה הפגנה עצרת מחאה
אולם שעצרו עשרות בחורים ספרדים מישבות לא מפורסמות לא זעקו ולא עזרו לנו בכלום גם לעצרת של הספרדים עם חכם משה אף אחד מהם לא טרח לבוא ולתמוך אלא גם הפוך גרמו לנזק ודי למבין
אני מקוה שלא תמחקו הודעה זו כי זה מאה אחוז אמת כואבת

האם חכם משה צדקה שליט"א אמר לצאת לעצרת ?
יש צדדים שלא לצאת משום שרק כשבחור מישיבה אשכנזיות מפורסמות עם הרבה יחצנות נעצר פתאום נזכרים לצאת למחאה הפגנה עצרת מחאה
אולם שעצרו עשרות בחורים ספרדים מישבות לא מפורסמות לא זעקו ולא עזרו לנו בכלום גם לעצרת של הספרדים עם חכם משה אף אחד מהם לא טרח לבוא ולתמוך אלא גם הפוך גרמו לנזק ודי למבין
אני מקוה שלא תמחקו הודעה זו כי זה מאה אחוז אמת כואבת
וי"ל דמשום הכי כבשוהו דתיקום עצרתא ממ"נ!

רבי יעקב עדס במכתב תמיכה בדרעי: "נזהר לא לדבר נגדך"​

דאגה לעולם התורה או קמפיין אישי נגד אריה דרעי? ברקע הסערה סביבו, קיבל דרעי מכתב חיזוק מיוחד מהמקובל הצדיק | "שנינו מסכימים שהחוק גרוע מאוד; ברור לי שאתה מכוון לשם שמים" | המכתב המלא (אמס)

1761569123031.webp

זעקו ולא עזרו לנו בכלום גם לעצרת של הספרדים עם חכם משה אף אחד מהם לא טרח לבוא ולתמוך אלא גם הפוך גרמו לנזק ודי למבין
מה שידוע לי שהיחידים שהפגינו מול שערי הכלא זה אשכנזים
אז מה לנו להלין????

מה שידוע לי שהיחידים שהפגינו מול שערי הכלא זה אשכנזים
אז מה לנו להלין????
א. זה לא נכון שרק אשכנזים אני מכיר ספרדים רסים שהלכו...
ב. זה שהרבה ספרדים לא יצאו כי פחדו וקיבלו כל מיני מסרים ודי למבין....
ג. אני לא מדבר רק על ספרדים היו 3 אברכים צדיקים שהלכו להפגין על ביזוי המת [מה שמסתמא אתה ועוד רבים לא עשיתם] ועצרו אותם וכמעט ולא עשו כלום וכי הם פחות חשובים אברכים בעל משפחות צדיקים שעושים את מה שרבים לא עושים

תענה לי על הטענה למה נזכרו דוקא עכשיו לעשות עצרת כי זה בחור מעטרת שלמה נעצר וכו' וכו'

האם יצאה הוראה ממרן?????
על פיו ישק דבר!!!!!
ממתינים בקוצר רוח לכל מוצא פיו!
לצערנו יש כמה רשעים שדואגים שלא יאמרו בקול ברור את דעתו של מרן שליט"א בנושא הגיוס שהוא מהרבנים הבודדים שאומר דברים ברורים בנושא
זה יותר חשוב מאשר אם יאמר לצאת או לא כפי שאני מכיר את מרן שליט"א יסכים עם כל מילה שכתבתי וגם שמעתי ממנו דברים כעין מה שכתבתי לעיל

חזור
חלק עליון