ד דובר צדק Member 18 אוגוסט (8) 2024 #1 מישהו יכול לערוך בשבילי עריכה אפילו בסיסית ביותר כמה עשרות עמודים לקונטרס? אפילו אשלם כמה שקלים, או שיגיד לי איך עורכים (אפי' משהו בסיסי)
מישהו יכול לערוך בשבילי עריכה אפילו בסיסית ביותר כמה עשרות עמודים לקונטרס? אפילו אשלם כמה שקלים, או שיגיד לי איך עורכים (אפי' משהו בסיסי)
א.א Well-known member 18 אוגוסט (8) 2024 #2 א גולן אמר: בשבילי עריכה אפילו בסיסית ביותר כמה עשרות עמודים לקונטרס? לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוין עימוד בוורד תנסה אצל הרב יואל שילה הוא לוקח לפי שעה יכול להיות שבשעה הוא יסגור לך הקובץ shiloyoel@gmail.com
א גולן אמר: בשבילי עריכה אפילו בסיסית ביותר כמה עשרות עמודים לקונטרס? לחץ כדי להרחיב... אתה מתכוין עימוד בוורד תנסה אצל הרב יואל שילה הוא לוקח לפי שעה יכול להיות שבשעה הוא יסגור לך הקובץ shiloyoel@gmail.com
מורשת מרן Administrator חבר צוות 18 אוגוסט (8) 2024 #4 הועבר למקום המתאים: חדר קפה > עזרה הדדית. נא לשמור על הסדר בפורום
השועל Member 18 אוגוסט (8) 2024 #5 א גולן אמר: מישהו יכול לערוך בשבילי עריכה אפילו בסיסית ביותר כמה עשרות עמודים לקונטרס? אפילו אשלם כמה שקלים, או שיגיד לי איך עורכים (אפי' משהו בסיסי) לחץ כדי להרחיב... כמה 'שקלים' אתה מוכן להשקיע? יש לי להציע לך עורך מומחה - יחסית בזול.
א גולן אמר: מישהו יכול לערוך בשבילי עריכה אפילו בסיסית ביותר כמה עשרות עמודים לקונטרס? אפילו אשלם כמה שקלים, או שיגיד לי איך עורכים (אפי' משהו בסיסי) לחץ כדי להרחיב... כמה 'שקלים' אתה מוכן להשקיע? יש לי להציע לך עורך מומחה - יחסית בזול.
השועל Member 22 אוגוסט (8) 2024 #8 א גולן אמר: לא הרבה כסף, מי העורך? לחץ כדי להרחיב... חברת: רש"י - עימוד ועיצוב תורני. כמה עמודים?