זה לא התנצלות על התוכן אלא להיפךמחילה מכבוד תורתו לא רואים פה שום התנצלות ואדרבה נראה על פניו ששלח לו מכתב שאולי יחזור בו
אבל יש כאן פיוס דעתו של הגרמ''ג
זה לא התנצלות על התוכן אלא להיפךמחילה מכבוד תורתו לא רואים פה שום התנצלות ואדרבה נראה על פניו ששלח לו מכתב שאולי יחזור בו
צדיק לך תלמד תורה עזוב בזבוז זמןקשה לך עם האמת ??
הם אנשי אמת ויש"כ לכותב הנ"ל
צ"ע מי מפגר באמת...חחחחח..
זה לא נראה מודעה מאחד שכואב לו מצב הצניעות....
זה מה שהתכוונתי חזק וברוך אותי לימדו שאם מישהו מדבר על נושא מסויים יותר מידיכל היום וכל הלילה אז לפעמים זה מעניין אותו והוא חסר מי שלא מעניין אותו לא מדבר מדבר מראשזה לא נראה מודעה מאחד שכואב לו מצב הצניעות....
מפגרים זה כמו לצעוק קללות ולומר לא לקלל
אני שומע אבל סליחה נה ידידי ורעי שאני טוען שאתם כאנשים צעירים אם אתם כל היום דנים רק בזה זה מראה שהנושא מעורר אצלך עניין אם אתה חושב שפאות זה איסור מוחלט אז תעודד כיסוי ראש אבל אם אתה כל היום תוקף רק את זה אז אתה מראה שמעניין אותך כמו שהיה איזה חכם שלא נומר את שמו שתמיד היה מעורר ברבים שאדם צריך להיות קדוש עד שנתפס בקלונו וממילא התברר שכל מעשיו היו לחפות על מחשבותיו הבעיתיות ולכן אותה מודעה עם השער זה כבר דבר לא נכוןהיחיד שמקלל כאן זה אתה...
המצב היום הוא קטסטרופה, ולא אומר את זה מאן דהו בפורום, אלא המון גדולי ישראל מכל החוגים והעדות כמבואר במכתב המצו"ב.
קשה לך עם מה שקורה אצלך פנימה, שה' יעזור לך אבל אל תפיל את זה על אנשים שהולכים אחרי האמת.
אתה גר בחולון?אני שומע אבל סליחה נה ידידי ורעי שאני טוען שאתם כאנשים צעירים אם אתם כל היום דנים רק בזה זה מראה שהנושא מעורר אצלך עניין אם אתה חושב שפאות זה איסור מוחלט אז תעודד כיסוי ראש אבל אם אתה כל היום תוקף רק את זה אז אתה מראה שמעניין אותך כמו שהיה איזה חכם שלא נומר את שמו שתמיד היה מעורר ברבים שאדם צריך להיות קדוש עד שנתפס בקלונו וממילא התברר שכל מעשיו היו לחפות על מחשבותיו הבעיתיות ולכן אותה מודעה עם השער זה כבר דבר לא נכון
לאאתה גר בחולון?