מ מוח חושב Active member 2 Nov 2024 #1 לספר חדש. מישהוא מכיר? אני חשבתי על עלונים של שבת זה אמור להיות זול. מישהוא מכיר כזה עלון שנכנס חזק בציבור, ולכל מיני ציבור?
לספר חדש. מישהוא מכיר? אני חשבתי על עלונים של שבת זה אמור להיות זול. מישהוא מכיר כזה עלון שנכנס חזק בציבור, ולכל מיני ציבור?
אמונה ובטחון Well-known member 2 Nov 2024 #2 מוח חושב אמר: לספר חדש. מישהוא מכיר? אני חשבתי על עלונים של שבת זה אמור להיות זול. מישהוא מכיר כזה עלון שנכנס חזק בציבור, ולכל מיני ציבור? לחץ כדי להרחיב... באיזה ספר מדובר, לגבי פרסום בעלון, תוכל ליצור איתי קשר באישי.
מוח חושב אמר: לספר חדש. מישהוא מכיר? אני חשבתי על עלונים של שבת זה אמור להיות זול. מישהוא מכיר כזה עלון שנכנס חזק בציבור, ולכל מיני ציבור? לחץ כדי להרחיב... באיזה ספר מדובר, לגבי פרסום בעלון, תוכל ליצור איתי קשר באישי.
אמונה ובטחון Well-known member 22 אפריל 2025 #5 מוח חושב אמר: לספר חדש. מישהוא מכיר? אני חשבתי על עלונים של שבת זה אמור להיות זול. מישהוא מכיר כזה עלון שנכנס חזק בציבור, ולכל מיני ציבור? לחץ כדי להרחיב... יש אפשרות לפרסם במחיר סמלי, בקובץ תורני שאמור לצאת לאור, פנה למייל: 262630y@gmail.com נערך לאחרונה: 22 אפריל 2025
מוח חושב אמר: לספר חדש. מישהוא מכיר? אני חשבתי על עלונים של שבת זה אמור להיות זול. מישהוא מכיר כזה עלון שנכנס חזק בציבור, ולכל מיני ציבור? לחץ כדי להרחיב... יש אפשרות לפרסם במחיר סמלי, בקובץ תורני שאמור לצאת לאור, פנה למייל: 262630y@gmail.com