• מעוניינים להכניס את הספר שלכם או לרכוש את ״אוצר החכמה״? שלחו מייל לכתובת: otzar@moreshet-maran.com
  • הודפס מחדש ע"י 'המרכז למורשת מרן' הספר "ילקוט יוסף - פורים משולש", עם מגילת אסתר בתוספת ביאורים ממנהיג הדור מרן הראש"ל שליט"א. מחיר מיוחד לזיכוי הרבים: 15 ש"ח בלבד. >> לרכישה ישירה באתר לחצו כאן

פרס הראשון לציון תשפ"ה

שמעתי שהתפרסם ב'הדרך' על המעמד השנה בד' ניסן בבנייני האומה. למשהו יש ידיעה נוספת בעניין, איך משיגים כרטיסים וכו'?

לא הצלחתי להבין
אולי מישהו יוכל לעזור לי
מצד אחד במודעה כתוב לשלוח את המאמר בצירוף פרטים מזהים
1742773919817.png
ומצד שני בתקנון כתוב שאין להוסיף פרטים מזהים על המאמר עצמו:
- כללי השתתפות -
בתחרות רשאים להשתתף כדלהלן:

• תושבי העיר ולומדים בירושלים בין הגילאים 16 ומעלה או תושב חוץ הלומד בתחומי העיר ירושלים. המשתתף יצרף צילום ת.ז עם צילום ספח ואישור לימודים.
  • החיבור צריך להיות בנושאי ההלכה, חיבור שיש בו חידוש ויצירה עצמית.
  • החיבור יהיה כתוב וערוך בבהירות לשון, מנוסח היטב, בצורה ברורה וממוקדת, דבר דבור על אופניו ועל פי הסגנון המקובל בכתיבה ההלכתית.
  • על החיבור להיות מוקלד במחשב, על פני לפחות 3 עמודי A4 ולא יותר מ-5. יש להשתמש בפונט DAVID גודל 12 עם מרווח 1.5 בין השורות ושוליים רגילים וכתוב בשפה העברית בלבד.
  • חיבורים אשר לא עומדים בהוראות הנ"ל ואשר יכתבו בכתב יד ייפסלו.
  • מאמר מועתק ממקור אחר שלא יהיה פרי יצירתו של הכותב או קרוב אליו ייפסל.
  • על המאמר עצמו אין להוסיף כל סימן מזהה, שם, ת.ז, שינוי גופן או מרווח גדול בין פסקאות במקום כלשהו וכן כל פרט שעלול להוות סימן היכר.
אז איך ידעו למי לשייך כל מאמר???

הם מודיעים מראש אם מישהו זכה בפרס על מנת שיגיע לאירוע בבנייני האומה?
או שחייב להגיע לאירוע על סמך הספק של זכיה, ואם זכית ולא הגעת הפרס יועבר למישהו אחר?

א. מודיעים מראש האם זכית או שצריך להגיע על הספק?
ב. מי ששלח להם מאמר במייל ואיננו יודע מי הנציג בשכונתו היאך ניתן לבדוק זאת?
תודה רבה!
מצטרף לשאלות
א. מודעים מראש למי שזכה יום או יומים קודם
ב. בדרך כלל הנציג בשכונה זה אתו אחד שממונה על כל הפעילות של עירית ירושלים המופעים והאטרקציות שיש בבין הזמנים וכדו'

מעניין אותי כיצד זה שהתאריך האחרון לשליחת החבורות הוא היה עד יום שלישי האחרון, ותוך שבוע יש כנס?
הרי לפי מה שנאמר מדובר באלפי חבורות (אז או שזה גוזמא, או משהו אחר...)
צע"ג
אולי סומכים על זה שרובם לא יעדיפו לשלוח ברגע האחרון, ואת מעט החבורות שיגיעו ברגע האחרון יספיקו לבדוק בזמן זה.

מעניין אותי כיצד זה שהתאריך האחרון לשליחת החבורות הוא היה עד יום שלישי האחרון, ותוך שבוע יש כנס?
הרי לפי מה שנאמר מדובר באלפי חבורות (אז או שזה גוזמא, או משהו אחר...)
צע"ג
לצערי רוב הזוכים זה משחק מכור מראש - אני כותב זאת מידיעה אז על מה אתה מתפלא

לצערי רוב הזוכים זה משחק מכור מראש - אני כותב זאת מידיעה אז על מה אתה מתפלא
בשבת מרן שליט"א אמר, שמי שאומר דבר כזה עושה עוול.
בנו, הגאון רבי עובדיה יוסף ר"י אהל יוסף עובר על המאמרים, והוא רואה רק מספרים בלי שמות, ומה שהוא מסופק מראה לאביו הגדול להכריע, בין התשובות הנבחרות.

נערך לאחרונה:
חזור
חלק עליון